Menu

YouTube Shorts maken, een nieuwe manier van kijken en maken op YouTube

Van je favoriete danstrends, zoals Evolution of Dance, Roller Skate Dances of de Jerusalem Challenge, tot zeer herspeelbare korte video's, zoals Charlie Bit My Finger, Good Morning Yall of zelfs Lockdown Trick Shots, YouTube is altijd een plek geweest om opgetogen te zijn.YouTube heeft een hele generatie makers in staat gesteld om door de jaren heen hun stem te delen met een wereldwijd publiek van meer dan twee miljard mensen.

Makers en artiesten kunnen nu profiteren van de ongelooflijke kracht van smartphones om gemakkelijk inhoud van hoge kwaliteit te maken en te publiceren, waar ook ter wereld, dankzij onze eerste upload, een korte video van 18 seconden genaamd "Me at the Zoo". Naarmate de technologie vordert, kunnen makers en artiesten nu profiteren van de ongelooflijke kracht van smartphones om gemakkelijk hoogwaardige inhoud te maken en te publiceren, waar ook ter wereld. In de ijdele minuten van de dag kunnen mensen worden vermaakt en geïnformeerd met hapklare stof.

Daarom zijn we verheugd de lancering aan te kondigen van YouTube Shorts, een nieuwe korte video-ervaring voor makers en artiesten die korte, boeiende video's willen maken met niets meer dan hun smartphone.

We lanceren de komende dagen een vroege bètaversie van Shorts in India met een paar nieuwe creatieve tools om het uit te proberen. Dit is een vroege versie van het product, maar we brengen het nu uit om jou, onze wereldwijde gemeenschap van gebruikers, makers en artiesten, uit te nodigen om met ons mee te gaan op ons avontuur om Shorts te laten groeien en verbeteren. Terwijl we van u leren en naar uw input luisteren, zullen we de komende maanden meer functies blijven toevoegen en uitbreiden naar nieuwe landen. Hier is een overzicht van wat u kunt verwachten.

Wat zijn korte broeken?

Kort is een nieuwe methode om jezelf uit te drukken in 15 seconden of minder, en ons team werkt aan de basis op drie gebieden:

  • Maken: bij korte video's draait alles om creatie en we streven ernaar om het zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken. Met onze vroege bèta in India beginnen we een paar nieuwe tools te testen voor makers en artiesten:

Een camera met meerdere segmenten om meerdere videoclips aan elkaar te rijgen,

De mogelijkheid om op te nemen met muziek uit een grote bibliotheek met nummers die zal blijven groeien,

Snelheidsregelaars die u de flexibiliteit geven om creatief te zijn in uw uitvoeringen,

En een timer en countdown om gemakkelijk handsfree op te nemen.

Beginnend in India hebben we zojuist een prominente nieuwe locatie voor het maakpictogram op Android naar buiten geduwd. We zullen in de nabije toekomst uitbreiden naar iOS-apparaten en andere landen. In de komende maanden kun je ook nieuwe creatiefuncties verwachten.

  • Val op: elke maand bezoeken 2 miljard mensen YouTube om te lachen, te leren en met elkaar in contact te komen. Producenten hebben hele bedrijven op YouTube ontwikkeld en met Shorts willen we het de volgende generatie mobiele makers gemakkelijker maken om hetzelfde te doen.

We moedigen elke mobiele maker of artiest aan om nu korte video's naar YouTube te uploaden om gevonden te worden.

  • Kijken: je hebt misschien een nieuwe rij op de YouTube-startpagina gezien die gewijd is aan korte films, en we lanceren vandaag een nieuwe kijkervaring waarmee je eenvoudig verticaal van de ene video naar de andere kunt vegen en tegelijkertijd meer vergelijkbare korte video's kunt ontdekken. We maken het ook nog makkelijker om met Shorts aan de slag te gaan.

Er komt nog veel meer aan en terwijl we naar uw opmerkingen luisteren, zullen we de komende weken en maanden doorgaan met het uitrollen van meer creatieve tools en eenvoudigere manieren om korte video's op YouTube te bekijken. Bekijk ons forumartikel voor meer informatie over het maken van Shorts.

Geniet ervan en laat ons weten wat je ervan vindt. We zijn verheugd om te zien wat je doet met Shorts en om een nieuwe generatie mobiele producenten en artiesten te zien die zich op 's werelds grootste videoplatform hebben gestort.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via YouTube Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Hoe u uw blogposts op Instagram kunt delen en uw Instagram-vrienden naar uw blogpost kunt leiden

 

 

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.