Menu

YouTube Nation: ontdek elke dag iets geweldigs

Een van onze favoriete dingen over YouTube is dat "Oh Man!" moment waarop je dat fantastische nieuwe kanaal tegenkomt waar je nog nooit van hebt gehoord of die geweldige video van de andere kant van de planeet waarvan je weet dat er de volgende dag over zal worden gesproken.

Er is nu een nieuwe methode om met al die video's, mensen en verhalen te communiceren. YouTube Nation, een nieuwe dagelijkse webshow van DreamWorks Animation, ging vandaag in première, met elke dag om 18.00 uur nieuwe afleveringen. PT/ 21.00 uur ET. De show wordt gehost door Jacob Soboroff en geproduceerd door een groep makers, producenten en videonerds die niet kunnen wachten om al die geweldige dingen met je te delen.

YouTube Nation is een kanaal dat is bedoeld om je regelmatig kennis te laten maken met nieuwe videomakers en kanalen via video's en afspeellijsten. We hebben ook jouw hulp nodig! Jacob en het team willen graag weten wat je favoriete video's, topkeuzes en suggesties zijn voor wat ze kunnen opnemen; vertel ons waar je nu van houdt.

We komen naar YouTube om te lachen, te leren en geïnspireerd te raken, om te zien wat er nieuw is en om meer te weten te komen over wat we al weten dat we leuk vinden. Elke dag creëren en delen mensen zoveel ongelooflijke dingen dat we er versteld van staan. Het doel van YouTube Nation is om die sensatie met jullie allemaal te delen.

Ik hoop dat je langskomt en je aanmeldt!Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via YouTube Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Veelvoorkomende Samsung-printerfouten oplossen

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.