Menu

YouTube AdSense-betalingsfout 'OR-BAIH-01' of 'OR-IEH-01' probleem wordt erkend

De implementatie van AdSense op YouTube heeft duizenden, zo niet miljoenen mensen geholpen om hun 'normale' baan op te zeggen en de kost te verdienen door te doen wat ze willen.

Daarom is YouTube 's werelds populairste netwerk voor het delen van video's, zonder tekenen van vertraging. Klanten komen echter af en toe problemen en storingen tegen die afbreuk doen aan de algehele ervaring.

In die geest hebben we een speciale bugtracker waar je de voortgang van alle bekende YouTube-problemen kunt vinden.

Veel gebruikers lijken nog een ander probleem met het platform te ervaren. Gebruikers zien de foutcodes 'OR-BAIH-01' of 'OR-IEH-01' op de YouTube AdSense-betaalpagina, volgens nieuwe rapporten op Twitter en Google-communitysites.

Wanneer ze hun bankrekeninggegevens proberen in te voeren in de betalingsoptie voor YouTube AdSense, krijgen ze de foutmelding 'OR-BAIH-01' of 'OR-IEH-01'.

Volgens sommigen bestaat de fout al een paar weken en lijkt er geen manier te zijn om deze te verwijderen. Daardoor zoeken veel mensen hulp.

Gelukkig lijkt YouTube kennis te hebben genomen van de vele rapporten en heeft het het probleem publiekelijk erkend.

Het bedrijf heeft geverifieerd dat bepaalde gebruikers een van de twee fouten krijgen wanneer ze proberen een bankrekening te openen op de AdSense-betaalpagina, maar heeft geen geschatte tijd gegeven voor een oplossing.

Ondertussen raadt TeamYouTube aan om contact op te nemen met hun ondersteuningsteam door hierheen te gaan als je hetzelfde probleem ondervindt.

U kunt ook proberen een andere bankrekening te koppelen om te zien of dat werkt. TeamYouTube heeft gebruikers echter laten weten dat ze deze zullen bijwerken zodra er nieuwe informatie beschikbaar is.

Dit moet niet worden verward met de AS-10-fout die sommige YouTube-gebruikers krijgen wanneer ze proberen inkomsten te genereren met hun accounts. Meer informatie vindt u hier.

Het is echter belangrijk om te vermelden dat dit geen gloednieuw probleem is; het probleem is al minstens een paar jaar, zo niet langer. De frequentie van fouten is de laatste tijd echter toegenomen.

Zoals gebruikelijk zullen we een update doen zodra er nieuwe informatie beschikbaar is, dus het is een goed idee om deze pagina te bookmarken.

Als er een problem is, neem dan contact met mij op via YouTube Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Hoe "Naam komt niet overeen met fout" in Outlook te repareren?

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.