Menu

We verwijderen actief prijsuitholling, verboden items van eBay's Marketplace

Noot van de redactie: op onze markt hebben we een nultolerantiebeleid voor prijsguts om te garanderen dat klanten kritieke dingen tegen eerlijke kosten kunnen kopen. We hebben vanaf 2 november 2020 meer dan 50 miljoen vermeldingen verwijderd of verboden die in strijd zijn met ons COVID-19-beleid.

Bij eBay zetten we ons in om de veiligheid en beveiliging van onze klanten en medewerkers te waarborgen. We hebben de pandemie van het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten gehouden terwijl deze zich ontvouwt, en we hebben stappen ondernomen om artikelen die misleidende gezondheidsclaims doen of exorbitante tarieven in strijd met de toepasselijke wetgeving te voorkomen of snel van onze markt te verwijderen . We intensiveren onze inspanningen deze week door de lijst met verboden dingen uit te breiden.

eBay is een openbare marktplaats met op elk moment meer dan 1,3 miljard actieve aanbiedingen. We maken gebruik van technologieën en diensten om onafhankelijke verkopers, waaronder honderdduizenden ondernemers en kleine bedrijven, in staat te stellen hun goederen te verkopen en kopers in staat te stellen precies te vinden wat ze nodig hebben, bijna altijd en overal.

We evalueren en verbeteren ons platform voortdurend om ervoor te zorgen dat verboden items van eBay blijven, met miljoenen transacties die elke dag plaatsvinden in meer dan 190 markten. We blijven samenwerken met overheidsfunctionarissen op federaal, staats- en lokaal niveau, waaronder procureurs-generaal uit het hele land, om ervoor te zorgen dat onze marktplaats een veilige en vertrouwde ruimte blijft waarin onze verkopers kunnen gedijen en groeien - en onze kopers kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn - tijdens deze ongekende periode.

Maatregelen die we op onze markt implementeren

Op onze markt hebben we een nultolerantiebeleid voor prijsopdrijving om te garanderen dat klanten kritieke dingen tegen eerlijke prijzen kunnen kopen, vooral in moeilijke en buitengewone tijden als deze. We hebben sinds begin februari artikelen met de term 'coronavirus' uitgesloten, omdat ze in strijd zijn met onze normen tegen het maken van ongegronde gezondheidsclaims.

We zijn op 5 maart begonnen met het verbieden van specifieke items die op onze site werden geadverteerd, waaronder het beperken van nieuwe aanbiedingen en het verwijderen van bestaande die verkocht werden: maskers, waaronder N95/N100 en chirurgische maskers; handdesinfectiemiddelen/gels; en desinfectiedoekjes. Deze week hebben we toiletpapier, babyvoeding en -doekjes, tampons en luiers toegevoegd aan de lijst met verboden goederen, die alleen door zakelijke verkopers mogen worden verkocht tegen een vast prijsformaat. Er is ook een prijsopdrijvingsrapportagemechanisme opgenomen, waardoor mensen items die in strijd zijn met onze regelgeving in realtime kunnen melden.

We blijven ook snel alle vermeldingen verwijderen die de termen COVID-19, coronavirus of 2019nCoV in de titel of beschrijving bevatten (exclusief boeken), en gebruikers die naar dergelijke dingen op onze site zoeken, krijgen een informatieve banner te zien met een link naar de CDC's website. We hebben onze leveranciers over deze wijzigingen geïnformeerd en ze in verband gebracht met ons rampen- en tragediebeleid.

Hoe we verboden items verwijderen

We gebruiken een op regels gebaseerd screeningsysteem met algoritmen die illegale items identificeren en blokkeren, evenals een team van klantenservicemedewerkers die 24 uur per dag handmatig aanbiedingen onderzoeken die niet door onze tools worden geïdentificeerd. Alle vermeldingen voor sommige items, zoals maskers en ontsmettingsmiddelen, worden verwijderd uit de handmatige evaluaties, evenals producten met te hoge kosten en producten die misleidende gezondheidsclaims maken, zoals testkits.

Tot op heden hebben onze gecombineerde handhavingsinspanningen geleid tot het blokkeren of verwijderen van ongeveer 500.000 vermeldingen die in strijd waren met ons coronavirusbeleid.

Onze toewijding aan verkopers en de wereldwijde gemeenschap

Hoewel we onze inspanningen verdubbelen om de veiligheid en beveiliging van onze markt te waarborgen, blijven we ons inzetten voor onze verkopers en kleine bedrijven. We hebben onlangs een aantal stappen aangekondigd om onze verkopers gedurende deze periode te ondersteunen en te beschermen, waaronder de mogelijkheid voor sommige verkopers om de betaling 30 dagen uit te stellen. We hebben ook een speciale COVID-19-sectie in ons communityforum gemaakt voor onze verkopers om de laatste informatie te krijgen en vragen van andere verkopers te delen en te beantwoorden.

Kleine en middelgrote bedrijven gebruiken ons platform om in contact te komen met kopers en te leveren wat ze nodig hebben, meer dan ooit tevoren, en we zijn toegewijd aan hun succes.

Onze markt is gebouwd op de sterke ethische idealen die we als bedrijf sinds 1995 hoog in het vaandel hebben: transparantie, eerlijkheid, integriteit en vertrouwen. Elke dag streven we ernaar om onze missie te vervullen om individuen sterker te maken en economische kansen te creëren. We verwelkomen en koesteren het vertrouwen dat onze wereldwijde gemeenschap in ons stelt om een veilig platform te behouden als een doelgericht technologiebedrijf.

Bezoek onze community-hub voor verkopers voor meer eBay-nieuws en updates over de uitbraak van het coronavirus. Bezoek eBay's Government Relations-site op eBayMainStreet.com/covid19 voor informatie over overheidshulp voor kleine bedrijven.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via eBay Contact Nederland.

Je bent ook Lees meer:-HOE PAYPAL-CODEFOUT 10486 TE REPAREREN?

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.