Menu

Verkopers worden wanhopig in afwachting van uitbetalingen via eBay

Deelnemers aan eBay Managed Payments vertellen EcommerceBytes dat ze ongeduldig worden terwijl ze wachten tot eBay hun betalingen vrijgeeft.

"We zinken snel en hebben geen geld meer", merkte een verkoper op en beweerde dat eBay $ 4.000 aan transacties vasthoudt die zijn verwerkt volgens het nieuwe betalingsmechanisme, met de meest recente betaling ontvangen op 11 oktober.

Haar hypotheek en medische rekeningen, die beide van haar bankrekening moeten worden betaald, moeten morgen worden betaald, vertelde ze ons. "Vanwege de vertraging van de betaling hebben we niet genoeg contant geld om het te dekken. Dit is slechte service van een bedrijf waarmee we sinds 2002 werken ", verklaarde ze

Ze verwijst naar betalingen die door haar klanten naar eBay zijn verzonden via het nieuwe programma Beheerde betalingen.

Volgens een veelgestelde vraag op de webpagina Managed Payments van eBay.com:

Wanneer en hoe kan ik mijn uitbetalingen krijgen?

Je moet een bankrekening koppelen aan je eBay-verkopersaccount om betaald te worden. Welke betalingsoptie de klant ook kiest, u wordt rechtstreeks op uw bankrekening uitbetaald. U ontvangt regelmatig uitbetalingen op uw bankrekening als u elke dag verkoopt. Het is niet nodig om geld van de ene rekening naar de andere te verplaatsen. Uitbetalingen worden normaal gesproken binnen 2-4 werkdagen na een orderbevestiging op uw bankrekening gestort, afhankelijk van uw bank. We streven ernaar om u zo snel mogelijk te betalen, maar de verwerking van uitbetalingen en de snelle afwikkeling van het geld zijn afhankelijk van creditcardmaatschappijen (Visa, Mastercard, American Express, enzovoort) en banken. We zijn ook op zoek naar manieren om onze verkopers betere alternatieven en snellere toegang tot hun geld te bieden.

Een verkoper vertelde ons dat de uitbetaling op zijn bankrekening twee dagen heeft geduurd sinds hij zich heeft aangemeld voor Managed Payments, maar dat hij nu ook problemen ondervindt. Van 15 tot 17 oktober heeft hij geen betalingen ontvangen.

"Er is iets mis en eBay is ontwijkend geweest en beweerde de Columbus Day-vakantie, die plaatsvond vóór de betaling, als de oorzaak. Ik heb bijna 7 maanden met Managed Payments gewerkt en heb nog nooit een vakantie gehad die mijn werk belemmerde, tenzij het was tijdens de verwerkingsperiode."

Een andere verkoper zei dat ze al een week niet is betaald en dat eBay haar meer dan $ 10.000 schuldig is. Volgens een andere verkoper is eBay hem meer dan $ 16.000 schuldig. "Dit is een aanzienlijk probleem", voegde hij eraan toe, "en ik geloof meestal dat het veel groter is dan eBay laat zien."

eBay heeft een discussiebord voor beheerde betalingen, maar in tegenstelling tot andere discussieborden is het een gesloten groep die alleen is gereserveerd voor deelnemers aan beheerde betalingen.

Houd er rekening mee dat eBay bepaalde verkopers in augustus waarschuwde dat ze zich vóór 22 oktober 2019 moeten aanmelden voor beheerde betalingen, waarna ze geen nieuwe aanbiedingen meer mogen maken en dat ze zich zo snel mogelijk moeten aanmelden "om vermijd elke onderbreking van uw bedrijf."

We weten niet hoeveel verkopers zich dinsdag moeten inschrijven, maar eBay zou woensdag een update kunnen geven over Managed Payments in de aankondiging van de inkomsten over het derde kwartaal. Scott Schenkel, de nieuwe interim-CEO van eBay, voelt zich misschien ook verplicht om te spreken over de aanhoudende technische problemen waardoor verkopers vorige week geld verloren.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via eBay Contact Nederland.

Je bent ook Lees meer:-HOE VIND IK MIJN AMAZON-WACHTWOORD?

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.