Menu

Tips voor het oplossen van de YouTube-fout

YouTube-fout 503 is een algemene foutcode die aangeeft dat de website of server momenteel beschikbaar is. Het kan in elke browser op elk besturingssysteem gebeuren, evenals in sommige gespecialiseerde apps. Wanneer u toegang probeert te krijgen tot een YouTube-video naar deze site in een instelling waar het mag werken, krijgt u een foutwaarschuwing. Het is een van die "fatale fouten" die gebruikers van Windows Internet Explorer vaak tegenkomen, en u kunt ervan profiteren door het zelf in minder dan 10 minuten te repareren. Dit is wat je moet doen...

De beste manier om YouTube-probleem 503 op te lossen, is door er eerst voor te zorgen dat uw Windows Internet Explorer is bijgewerkt naar de meest recente versie (en dus de meest recente beveiligingsupdates heeft). Daarna moet u de functie "Systeemherstel" in Windows kunnen gebruiken. Hiermee herstelt u uw computer naar een eerdere staat en als gevolg daarvan worden eventuele problemen of problemen met uw systeem opgelost. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het gebied op de computer met de tekst "Systeemherstel" en selecteert u "Systeemherstel". Er zou een pop-up moeten verschijnen met een sleutel die u vraagt om op "Wijzigingen accepteren" te klikken. Klik gewoon op "OK" en u zou in staat moeten zijn om terug te keren naar de tijd voordat het probleem zich voordeed.

Als u niet terug kunt naar een vorige avond uit, moet u zich concentreren op het verkrijgen van uw internetservicehostingbedrijf om u te informeren wanneer de server voor het laatst is geïnspecteerd. In een perfecte wereld zouden ze het meteen doen, maar omdat deze service alleen wordt aangeboden op een paar van de belangrijkste mobiele netwerken, zoals Vodafone, 3 of T Mobile, weet je de status pas als je incheckt. een regelmatige basis. Het goede nieuws is dat YouTube je precies laat weten wanneer je service werd uitgeschakeld op de avond dat deze werd uitgeschakeld. Om het te vinden, ga je naar het gedeelte 'Algemene voorwaarden' van je YouTube-app op je apparaat en je zou een link voor Serverstatus moeten zien. Als je 'SERVER' ziet gevolgd door het cijfer 3, betekent dit dat je YouTube-verbinding voor 90 dagen is opgeschort. Als je 'gesloten' selecteert in plaats van 'geserveerd', kun je geen YouTube-video's bekijken wanneer je verbinding is verbroken - maar het is een stuk beter dan de Google Android-probleemmelding: YouTube-fout 503' die over het scherm knippert!Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via YouTube Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Facebook-fout zorgt ervoor dat fotoalbums voor sommigen verdwijnen

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.