Menu

Stel een Google-account in op een Android-telefoon

Op een Android-telefoon kunnen gebruikers een Google-account aanmaken. Gebruikers kunnen het probleem ondervinden van een Google-account dat nog niet op een computer is geregistreerd. In dat geval moeten ze de stappen volgen om het Google-account in te stellen. In dit artikel wordt beschreven hoe u een Google-account aanmaakt op een Android-telefoon. De volgende benadering wordt op een eenvoudige manier besproken.

Gebruikers moeten eerst een Android-taal kiezen, waarna ze verbinding moeten maken met een draadloos netwerk of de mobiele datalink moeten toestaan. Wanneer de gebruiker dit doet, vraagt ​​zijn computer hem om het Google-account in te stellen dat hij wil gebruiken.

 • De gebruiker moet eerst naar de inlogpagina voor zijn Google-account gaan. Hier moet de gebruiker zijn of haar gewenste e-mailadres of telefoonnummer typen. Dat betekent dat u het e-mailadres of telefoonnummer van de gebruikers moet typen.
 • De gebruiker moet eerst zijn e-mailadres of telefoonnummer typen in het gebied "E-mail of telefoon" voordat hij op de knop Volgende klikt.
 • Op de volgende pagina vraagt ​​Android gebruikers om het wachtwoord van hun Google-account in te voeren.
 • De gebruiker moet vervolgens zijn of haar Google-accountwachtwoord typen in het gebied "Voer uw wachtwoord in" en vervolgens de volgende keuze kiezen om door te gaan.
 • Als de gebruiker zeker weet dat hij het wachtwoord correct heeft ingevoerd, kan hij op het oogpictogram aan de rechterkant drukken.
 • Als gebruikers authenticatie in twee stappen hebben toegestaan ​​voor Google-accountverificatie, wordt hen gevraagd een verificatiecode in te voeren.
 • Nadat de beveiligingscode is ingevoerd, moet de gebruiker de volgende keuze kiezen.
 • Hierna wordt de gebruiker gevraagd om in te loggen op zijn Google-account via apps en browsers op andere apparaten, zoals smartphones en tablets. Gebruikers kunnen eenvoudig een Google-account instellen op een Android-smartphone door deze instructies te volgen.
 • Als de gebruikers de functie hebben goedgekeurd, toont de Android-computer een ja / nee-scherm omdat ze willen inloggen op hun Google-account. De gebruikers accepteren of weigeren de aanmelding op basis van hun voorkeuren.
 • Het is waarschijnlijk dat de gebruiker de Google-functie niet zal gebruiken, in welk geval de gebruiker de tikoptie moet kiezen.
 • Ten slotte zal Google de klant vragen om zijn servicevoorwaarden en privacybeleid goed te keuren.
 • Google-account wordt op het Android-systeem ingesteld als de gebruikers akkoord gaan met de servicevoorwaarden en het privacybeleid; als de gebruikers het niet eens zijn, wordt Google-account niet geïnstalleerd.

Met deze methoden zouden gebruikers zonder problemen een Google-account aan een Android-smartphone kunnen koppelen. Gebruikers moeten ook een paar extra stappen uitvoeren, afhankelijk van het type Android-editie dat ze gebruiken. De specialisten zijn hoogopgeleid en hebben ruime ervaring met technische vraagstukken.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op Google Telefoonnummer.

U wordt ook meer gelezen:-Hoe los ik problemen met het uploaden van Google Foto's op?

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.