Menu

Snelle oplossing: afbeeldingen worden niet weergegeven in Gmail?

Wilt u weten hoe u het probleem kunt oplossen dat de foto's van uw campagnes niet worden weergegeven in Gmail? Jij wel natuurlijk. We hebben een paar telefoontjes gekregen over dit probleem en we willen de informatie over een gemakkelijke remedie verspreiden.

Gmail heeft onlangs wijzigingen aangebracht in de webmailomgeving die van invloed zijn op hoe foto's in de meeste webbrowsers worden weergegeven. Deze problemen met het weergeven van afbeeldingen kunnen worden opgelost met een paar eenvoudige aanpassingen aan uw HTML-code. Als de vermelding van HTML-code u nerveus maakt, wees dan niet. Zolang u weet waar u de wijzigingen moet aanbrengen, is dit een vrij eenvoudige reparatie.

Eerst en vooral, welke aanpassingen heeft Gmail gemaakt waardoor dit probleem is ontstaan? Gmail voegt nu een paar pixels horizontale witruimte in wanneer een bepaalde stijlreferentie is weggelaten sinds hun recente webmailupdate. Dit is vooral duidelijk wanneer foto's verticaal worden gestapeld of wanneer ze worden weergegeven tegen een niet-witte achtergrond.

Het enige dat u hoeft te doen om het op te lossen, is een in-line stijlreferentie toevoegen om te bepalen hoe de afbeelding wordt weergegeven. Gmail ondersteunt geen trapsgewijze stijlen waarnaar wordt verwezen in de head- of stijltags boven aan de HTML, dus het moet in-line zijn.

Weet je niet zeker wat dat betekent? Maak je geen zorgen, hier is een voorbeeld met de vetgedrukte toevoeging van stijl:

Img src=img src=img src=img src=im

height="400" width="400" http://www.yoururl.com/images/image.jpg

Correcte code: img src="http://www.yoururl.com/images/image.jpg" height="400" width="400" img src="http://www.yoururl.com/images/image .jpg" height="400" width="400" style="display:block"

Als je je afvraagt, hoeft dit stijlelement niet aan het einde van de Img src-tag te staan, zoals in het voorbeeld; het kan in plaats daarvan overal in de Img src-tag gaan.

Van Firefox, IE 8, Chrome, Safari en veel mobiele apparaten is bekend dat ze dit weergaveprobleem hebben met foto's die niet worden weergegeven in Gmail.

Omdat Windows Live-webmail deze witruimte aan afbeeldingen toevoegt als u deze niet declareert, is het toevoegen van de weergave: blokstijl aan afbeeldingen al een best practice die u zou moeten volgen. Omdat Gmail geen trapsgewijze stijlbladen ondersteunt, moet er in-line naar deze stijl (samen met alle andere stijlreferenties) worden verwezen, zoals in het bovenstaande voorbeeld.

We hopen dat dit alle problemen oplost die u ondervindt met afbeeldingen die niet worden weergegeven in Gmail voor uw online campagne. Het kan heel vervelend zijn om te ontdekken dat uw mooie campagne niet werkt in een bepaalde browser. Daarom moet je altijd testen, testen, testen en natuurlijk snelle wijzigingen aanbrengen, zoals de code die vandaag wordt geleverd.

Heb je een andere vraag over je online campagne? U kunt antwoorden op honderden SimplyCast-gerelateerde vragen vinden in onze online FAQ.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Gmail Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Facebook Lite

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.