Menu

Seller Unable to Issue Customer Refund with eBay Payments

Ik ben een 20-jarige eBay-veteraan met 100% goede feedback. In juli ben ik overgestapt van PayPal naar beheerde betalingen. Ik heb onlangs geprobeerd een klant terug te betalen, maar ik kreeg zonder reden steeds een foutmelding.

Ik denk dat eBay probeert geld op te nemen van mijn PayPal-rekening, die geen saldo heeft, in plaats van de lopende rekening die is gekoppeld aan mijn nieuwe beheerde betalingen.

Ik heb geld opnieuw gestort via PayPal, maar het lijkt erop dat de registratie een paar dagen duurt. Ik heb geprobeerd eBay te bellen, maar ik ontving alleen een bericht dat me naar de website leidde.

Ik ontdekte toen een contactknop, waarmee ik eBay contact met me liet opnemen. Het kwam van een callcentermedewerker in de Filippijnen die volkomen nutteloos was. Ze had geen idee waarom PayPal werd gebruikt of hoe ze dit in de toekomst kon wijzigen.

Ze stelde voor om de retourzending af te sluiten en de koper op eBay terug te betalen, maar toen ik me afvroeg of dit een negatieve impact zou hebben op mijn account, gaf ze aan dat dit zou kunnen, maar dat ik in beroep kon gaan. Ik heb eerder geprobeerd bezwaar aan te tekenen met weinig succes, dus ik zei haar de retourzending niet te annuleren en dat ik zou wachten tot het geld op PayPal arriveerde en dan de terugbetaling zou geven.

Het is behoorlijk vervelend. Ik kan geen manier vinden om PayPal-teruggaven naar mijn beheerde betalingsaccount te verplaatsen, en eBay biedt geen hulp omdat ze het ook niet lijken te begrijpen. Dit nieuwe systeem irriteert me enorm.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via eBay Contact Nederland.

Je bent ook Lees meer:-HOE GOOGLE AW SNAP TE REPAREREN?

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.