Menu

PayPal Guest Credit Card-betalingen werken nog steeds niet

Winthrop Development Consultants verstuurt facturen voor productabonnementen en spreekuren met behulp van de factureringsservice van PayPal. Deze facturen kunnen worden betaald met een creditcard (via PayPal), PayPal-rekening of bankoverschrijving/ACH.

Sinds Winthrop Development Consultants in juli 2018 de distributie van haar producten overnam, heeft deze methode bewonderenswaardig gepresteerd.

Een gastcreditcardbetaling wordt gedaan met een creditcard zonder in te loggen bij PayPal, en PayPal biedt gewoon Merchant Services op dezelfde manier als een bank dat kan.

Er is iets misgegaan met PayPal Guest Credit Card-betalingen rond 28 september 2020 en klanten hebben de foutmelding ontvangen.

PayPal is op de hoogte van het probleem, dat een aantal zakelijke klanten treft. Het is nu drie weken geleden en het is nog steeds niet gecorrigeerd. Mijn meest recente (van de vele) telefoontjes naar PayPal-ondersteuning gaven aan dat er binnen 24-48 uur een oplossing wordt verwacht. Dat is echter iets wat ik eerder heb gehoord.

U kunt nog steeds uw PayPal-account gebruiken om een betaling uit te voeren. Als u er nog geen heeft, stelt u er een in, voegt u uw creditcard eraan toe en voltooit u de transactie.

U kunt ook een bankoverschrijving/ACH-betaling doen. Onze bankgegevens zijn beschikbaar op de Partner Portal voor partners; voor klanten, stuur een e-mail naar de ondersteuning op Winthropdc dot com (e-mailadres niet rechtstreeks opgenomen om te voorkomen dat u op spamlijsten wordt vermeld) en we sturen u de informatie. Betalen via ACH duurt iets langer om ons te bereiken, maar het bespaart u dat u alle PayPal-kosten hoeft te betalen.

Houd er rekening mee dat we geen betaling per cheque of postwissel kunnen accepteren.

Als u zich zorgen maakt over het verlopen van uw abonnementen, houd er dan rekening mee dat er een respijtperiode van 30 dagen is nadat ze zijn verlopen voordat ze worden geannuleerd.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Bellen Paypal Klatenservice.

Je bent ook Lees meer:-Outlook kan kopteksten niet bijwerken

 

 

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.