Menu

PayPal-fout 10605 - Redenen en nauwkeurige oplossingen

Elke winkelwebsite moet online betalingen accepteren.

Als gevolg hiervan gebruiken website-eigenaren betalingsgateways zoals PayPal op hun sites.

Het is echter mogelijk dat het niet werkt zoals verwacht en kan resulteren in PayPal-fout 10605.

Als onderdeel van onze Server Management Services ontvangt Bobcares regelmatig verzoeken om PayPal-probleem 10605 op te lossen.

Hoe we veelvoorkomende PayPal-fouten oplossen

We zien dat veel klanten problemen hebben met PayPal bij Bobcares, waar we meer dan tien jaar ervaring hebben met het beheren van servers.

Laten we eens kijken naar de meest voorkomende oorzaken van de 10065-problemen en hoe onze Support Engineers kunnen helpen.

1. Onjuiste instellingen

Een van onze klanten ondervond onlangs een probleem met hun PayPal-configuratie op de server. Hij koppelde zijn PayPal-rekening aan zijn website. Toen hij echter probeerde te betalen, ontving hij een foutmelding met de tekst 'Valuta wordt niet ondersteund'.

De blunder bleek

Onze Support Engineers ontdekten dat de standaardvaluta verkeerd was ingesteld. De remedie was om de standaardvaluta te wijzigen in iets dat werd ondersteund, maar daarvoor moesten alle prijzen van de winkel worden herzien.

Als gevolg hiervan hebben we een definitie toegevoegd met de naam PAYPAL FORCE CURRENCY om het probleem op te lossen. We hebben het bestand process.php in modules/payment/Paypal/express checkout/ gewijzigd en de PAYPAL FORCE CURRENCY gewijzigd in de valuta die we aan het begin van het bestand willen gebruiken.

Dit loste het probleem op en de website hervatte de normale werking.

Het volgende probleem wordt veroorzaakt door onjuiste valuta-instellingen in WooCommerce:

Om dit probleem op te lossen, controleren onze toegewijde technici nogmaals of de valuta van het PayPal-account overeenkomt met de valuta van de WooCommerce-winkel. We controleren het nogmaals in WooCommerce > Instellingen > Valuta-opties en in het Paypal-account.

2. Standaardvaluta

Klanten kunnen ook een foutvaluta ontvangen die niet wordt ondersteund tijdens het doen van een betaling op een website via PayPal-gateway vanuit verschillende landen. Dit gebeurt ondanks het feit dat klanten hun standaardvaluta hebben gekozen.

De oplossing is om de valuta-instellingen te wijzigen. Onze Support Engineers volgen de volgende procedures om dit te bereiken.

1. in eerste instantie loggen we in op de PayPal-rekening.

2. Vervolgens klikken we bovenaan de pagina op Geld.

3. Vervolgens klikken we op Valuta beheren en kiezen we de valuta om Primair te maken.

4. Eindelijk klikken we op Maak primair.

Dat is het.

Conclusie

Kortom, PayPal is een van 's werelds grootste online betalingsverwerkers. Wanneer de standaardvaluta onjuist is geselecteerd, kan PayPal-fout 10605 optreden. We leerden over de vele oorzaken van PayPal-problemen en hoe onze Support Engineers deze tegenwoordig oplossen.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Bellen Paypal Klatenservice.

Je bent ook Lees meer:-EEN VERGETEN FACEBOOK-GEBRUIKERSNAAM HERSTELLEN

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.