Menu

Met behulp van de Expert's Guide heractiveert u uw Facebook-account dat is uitgeschakeld.

Facebook, zoals we allemaal weten, is een website voor sociale media met een aantal ongelooflijke functies. Het stelt mensen in staat te communiceren door hen toe te staan ​​sms'en, bellen, videogesprekken voeren, foto's uitwisselen en allerlei andere dingen doen. Het speelt regelmatig een belangrijke rol in het leven van veel mensen.

 De meeste Facebook-gebruikers zijn bekend met de regels en gemeenschapsnormen van het bedrijf. Als een gebruiker zich niet aan de regels van Facebook houdt, wordt zijn account geblokkeerd. Maak je geen zorgen! U krijgt weer toegang tot uw uitgeschakelde Facebook-account door de onderstaande maatregelen te volgen.

Hoe krijg ik mijn uitgeschakelde Facebook-account terug?

Het is heel gemakkelijk om uw Facebook-account opnieuw te activeren door u aan het beleid van Facebook te houden. Als je bent tegengehouden door Facebook, maak je geen zorgen! Het is nu een wijdverbreid probleem geworden onder Facebook-gebruikers. De wachtwoorden van gebruikers worden soms gecompromitteerd, wat resulteert in opschorting van het account. Als je hier problemen mee hebt, bekijk dan de blog en kijk wat je kunt doen om in je levensonderhoud te voorzien.

 • Controleer of uw account niet is uitgeschakeld vanwege een fout. Open daarna het Facebook-inlogtabblad.
 • Probeer nu in te loggen op uw account met uw e-mailadres of mobiele telefoon.
 • Als Facebook uw account heeft verwijderd, moet u een aanvraag indienen om het te herstellen.
 • Maak een foto of een kopie van uw identiteitsbewijs voor authenticatie, aangezien Facebook dit nodig heeft.
 • Vul uw volledige naam, e-mailadres of telefoonnummer in, evenals een identiteitsbewijs, en stuur het naar Facebook.
 • Gebruik in het gedeelte ID-bewijs een rijbewijs, kiezer-ID of paspoort.
 • Druk nu op de verzendknop om uw bericht naar Facebook te sturen.

Waarom heeft Facebook mijn account zonder reden uitgeschakeld?

Facebook schakelt het account van een gebruiker nooit zomaar uit, dus het is mogelijk dat er iets mis is gegaan met het jouwe. Probeer je te herinneren wat je de afgelopen dagen hebt geschreven; als iets aanstootgevend lijkt, wordt uw account verwijderd. Hier zijn een paar redenen waarom u twee keer zou moeten nadenken over het delen van iets op Facebook.

 • Mensen posten dingen die in strijd zijn met de servicevoorwaarden van Facebook, dus wees voorzichtig voordat je het publiceert.
 • Het maken van een nep-ID door de naam van iemand anders te gebruiken, wordt tegenwoordig steeds populairder, dus stop ermee.
 • Een ander populair excuus is om grappen te maken door je voor te doen of je te kleden als iemand anders. Een eenvoudig rapport zal ertoe leiden dat uw account wordt geblokkeerd.
 • Doe je werk of onthoud je, in overeenstemming met de gemeenschapsnormen van Facebook, van gedrag dat Facebook verbiedt.
 • Het verbinden van andere gebruikers met het oog op druk, reclame of promotie, of om een ​​andere reden die Facebook niet toestaat.

Kan een uitgeschakeld Facebook-account opnieuw worden geactiveerd?

Over het algemeen kan Facebook tijdelijk opgeschorte accounts opnieuw activeren als u uw identiteit controleert of beveiligingsvragen beantwoordt. Als iemand de cultuur van Facebook wil doden, wordt hij binnen enkele seconden gestopt. Uitgeschakelde Facebook-accounts worden vaak opnieuw geactiveerd als de identiteit van de persoon met succes is gecontroleerd. Nooit, ooit, ooit, ooit, ooit, ooit, ooit, ooit, ooit Als u een fout maakte, zou het nuttig zijn om in beroep te gaan.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op Facebook Telefoonnummer.

U wordt ook meer gelezen:-Weet u wat er past bij de compatibiliteit van Microsoft Office met Windows 10?

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.