Menu

Hoe werkt Amazon Pay?

Amazon is een van de bekende merken. Amazon heeft zijn online samenwerking op afbetaling bekend onder de naam "Amazon Pay". Deze betaalapp is een betrouwbare en betrouwbare applicatie waarmee men het geld kan overmaken en ontvangen. Als je een nieuwe Amazon-gebruiker bent en niets weet over de betalingsapp en niet weet hoe Amazon Pay werkt, lees dan gewoon deze blog en weet hoe het werkt.

Wat is Amazon Pay?

Amazon Pay is een beheer op afbetaling waarmee klanten hun Amazon-account kunnen gebruiken om artikelen bij andere online winkels te kopen

Amazon Pay-kosten

De kosten van Amazon Pay zijn gebaseerd op uitwisseling en de kosten variëren voor afhandeling in huis en andere. De vergoeding omvat ook de belasting en GST

  • Binnenlandse verwerkingskosten - 2,9% (3,9% als de betaling buiten de VS wordt gedaan)
  • Autorisatiekosten - $ 0,30

Hoe Amazon Pay-aanmelding uitvoeren?

Om Amazon Pay te gebruiken, moet u een account hebben. Als u niet weet hoe u een Amazon Pay-account moet aanmaken, volgt u de onderstaande instructies.

Stappen om Amazon-aanmelding uit te voeren

  • Open eerst de pay.amazon.com.
  • Klik vervolgens op de homepagina op de optie "Registreren". Deze optie is meestal beschikbaar in de rechterbovenhoek van het scherm.
  • Als u op de link "Aanmelden en begin met het accepteren van Amazon Pay" klikt, wordt de pagina geopend op het scherm van uw apparaat. Op de aanmeldingspagina moeten gebruikers de volgende details vermelden: voornaam, achternaam, e-mail-ID, bedrijfswebsite-URL, e-commerceplatform kiezen.
  • Nadat u alle aanmeldingsgegevens heeft ingevoerd, klikt u op het tabblad "Verzenden". Als je op de knop Verzenden drukt, wordt je account met succes aangemaakt en ben je helemaal klaar om Amazon Pay te gebruiken.

Gevolgtrekking

Deze blog kan je helpen de werking van Amazon Pay te herkennen. Van deze blog kun je een verscheidenheid aan gegevens over Amazon Pay krijgen, zoals - Wat is Amazon Pay, Hoe maak je een account aan bij Amazon Pay en Amazon Pay-kosten.Bent u een probleem, neem dan contact met mij op Amazon Bellen Nl.

U wordt ook meer gelezen:-Hoe een bounce-foutmelding in Gmail te repareren?

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.