Menu

Hoe verwijderde Gmail-account na 1 jaar te herstellen

Gmail is een van de meest gebruikte e-mailaccounts op internet. Bijna iedereen op internet heeft een Gmail-adres. Als een gebruiker zijn Gmail-account moet verwijderen of tijdelijk moet wissen, is deze keuze voor hem beschikbaar.

Google-accountherstel na lange tijd

Om een ​​Gmail-account te verwijderen, moet een persoon eerst inloggen op het account en vervolgens de stappen volgen om het account te verwijderen. Als een account wordt gesloten, kan deze pas na 30 dagen weer tot leven worden gewekt. Accountherstel is niet mogelijk na 30 dagen. Als een klant vraagt ​​of het mogelijk is om een ​​Gmail-account te herstellen dat een jaar geleden is verwijderd, is het antwoord nee.

Na een jaar staat Google u niet toe uw Gmail-account te herstellen. Als het account binnen 30 dagen wordt hersteld, worden de onderstaande stappen uitgevoerd om het Gmail-account te herstellen:

De eerste stap is om naar de accountherstelpagina van Gmail op de website te gaan.

De ontvanger wordt gevraagd om het e-mailadres of telefoonnummer in te voeren van het account dat wordt opgehaald op de Gmail-herstelpagina https /g.co/recover.

Als de gebruiker zijn wachtwoord vergeet, drukt hij op de e-mailverbinding vergeten en voert hij zijn telefoonnummer in om zijn gebruikersnaam te herstellen.

Als de gebruiker zijn accountwachtwoord vergeet, kan hij gemakkelijk zijn e-mailadres typen in het daarvoor bestemde veld en op de knop Volgende drukken.

De gebruiker wordt vervolgens gevraagd om zijn wachtwoord in te voeren op het volgende tabblad. Om het wachtwoord opnieuw in te stellen, moet de gebruiker op het pictogram Wachtwoord vergeten drukken. \

De verbinding brengt de gebruiker naar de herstelpagina van het Gmail-account. Als een gebruiker moet weten hoe hij een verloren Gmail-account kan herstellen, kan hij een van de beschikbare manieren gebruiken.

Op het volgende tabblad kun je elk Gmail-accountwachtwoord invoeren dat je al hebt opgeroepen. Anders, als de gebruiker het zich herinnert, kan het worden ingevoerd. De keuze om een ​​ander pad te proberen is geselecteerd.

De klant wordt vervolgens gevraagd het telefoonnummer op te geven dat aan het account is gekoppeld. De ontbrekende cijfers van het telefoonnummer worden ook op het scherm weergegeven. Wanneer u een telefoonnummer typt, wordt een verificatiecode naar dat nummer gestuurd. Het wordt vervolgens in het tekstveld getypt en als het goed is, verschijnt de optie om een ​​nieuw wachtwoord te maken.

Daarnaast heeft de klant de mogelijkheid om een ​​herstelmail te sturen. De klant wordt gevraagd om het herstel- of alternatieve e-mailadres van de account in te voeren. De authenticatiecode bevindt zich in uw inbox als u een e-mail van Google ontvangt. De code wordt in het daarvoor bestemde gebied ingevoegd en de mogelijkheid om het wachtwoord opnieuw in te stellen verschijnt.

  • De klant zou de mogelijkheid hebben om het wachtwoord van het account te wijzigen.
  • Het wordt gecontroleerd door het nogmaals in het wachtwoordvakje te typen.
  • Ten slotte worden de gebruikersnaam en het wachtwoord gebruikt om het account te herstellen.
  • Binnen 30 dagen na opname zullen deze bewegingen het account herstellen.

Als een gebruiker na een jaar moet weten hoe hij een verloren Gmail-account kan herstellen, moet hij contact opnemen met de technische ondersteuning van Google. Met behulp van vaardigheden en apparatuur kan de technische persoon de klant helpen met de juiste oplossingen. De contactgegevens zijn te vinden op de officiële website van Google.Neem bij problemen contact met mij op via Google Telefoonnummer.

U wordt ook meer gelezen:-Hoe het Gmail-wachtwoord via sms te herstellen?

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.