Menu

Hoe verander ik het wachtwoord van mijn Gmail-account op de pc?

Het wijzigen van het Gmail-wachtwoord via een pc-browser is een gemakkelijke methode. Als iemand uw account heeft gehackt of uw inloggegevens heeft gestolen - of als u een wachtwoord wilt maken dat veiliger en gemakkelijker te onthouden is, kunt u hier in dit artikel uw accountwachtwoord wijzigen met eenvoudige richtlijnen. Als u zich het wachtwoord tijdens het wijzigen echter niet meer herinnert, moet u doorgaan met het feit hoe u het Google-account kunt herstellen, waar u uw wachtwoord voor uw Gmail en ook voor andere Google-services kunt maken.

Stappen om het Gmail-accountwachtwoord te wijzigen

Stap 1: Klik vanuit uw Gmail-account op het instellingenpictogram dat lijkt op een tandwiel in de rechterbovenhoek van de pagina.
Stap 2: Selecteer de optie Instellingen in de vervolgkeuzelijst.
Stap 3: Kies uit de lijst met rubrieken "Accounts en import".
Stap 4: Klik onder het onderwerp "accountinstellingen wijzigen" op de link Wachtwoord wijzigen.
Stap 5: Verifieer uzelf en voer uw huidige wachtwoord in het lege veld in. Klik vervolgens op de knop Volgende.
Stap 6: Voer een nieuw wachtwoord in dat minimaal 8 tekens lang is en bevestig hetzelfde wachtwoord door het opnieuw in te voeren in het daarvoor bestemde veld.
Stap 7: Druk ten slotte op de knop "WACHTWOORD WIJZIGEN" om uw account in te voeren met een nieuw wachtwoord.

Hoop, onze richtlijnen hebben je geholpen. Als u andere Gmail-gerelateerde problemen moet oplossen, zoals tijdelijke Gmail-fouten, moet u contact opnemen met de Gmail klantenservice.Gmail Telefoonnummer bellen, als u uit België komt.

Voor meer informatie klik hier Gmail Contact.

Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.