Menu

Hoe u PayPal-kosten kunt vermijden

Invoering

Mensen zijn nog steeds op zoek naar manieren om te stoppen met het betalen van PayPal-kosten. Hé, ik ben een van hen. Ik begrijp het. We willen gewoon zo min mogelijk kosten betalen en tegelijkertijd ons eigen inkomen vergroten.

Het probleem is dat dit er normaal gesproken toe leidt dat mensen proberen het systeem te bespelen door betalingen te doen aan vrienden en familie. Dit is niet alleen in strijd met de gebruikersovereenkomst van PayPal, wat kan leiden tot opschorting van het account, maar het stelt oplichters ook in staat misbruik te maken van mensen.

Als u gewoon wilt weten hoe u PayPal-kosten kunt stoppen, neem dan af en toe hun gebruikersovereenkomst door, of ga gewoon door uw account om er zeker van te zijn dat u iets begrijpt.

Ik deed dat vandaag, en ik leerde hoe ik PayPal-kosten volledig kon verwijderen tot 1 oktober 2020, en daarna PayPal-kosten kon verlagen van 2,9 procent + 30 procent per transactie naar 1,9 procent + 10 procent per transactie daarna.

Maak een QR-code voor uw PayPal-rekening en laat uw koper deze controleren wanneer hij een betaling aan u doet. Dat is het einde van onze discussie.

Stappen om PayPal-kosten te vermijden

1. Log in op uw PayPal-account op https://www.paypal.com.
2. Klik op het menu-item QR-code.
3. Klik op de knop om uw QR-code te genereren.
4. Klik op de knop om uw QR-code te downloaden.

  • Vind creatieve manieren om uw QR-code te gebruiken om ervoor te zorgen dat uw klanten u betalen.

Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Bellen Paypal Nederland.

U wordt ook meer gelezen:-Hoe u uw Instagram-wachtwoord kunt resetten of herstellen

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.