Menu

Hoe u PayPal-betalingen op uw website kunt insluiten

Je steekt veel werk achter de schermen als je een bedrijf start. U moet uw processen plannen, een bedrijfsstructuur ontwikkelen en de apps en platforms ontdekken die ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.

Wanneer uw gebruikers naar u toe komen, is het onwaarschijnlijk dat ze nadenken over hoe het ultieme product is ontstaan. En dat zou je doel moeten zijn: je wilt dat dingen die aan jouw kant moeilijk te construeren waren, voor anderen eenvoudig lijken. Aan het eind van de dag kunt u erop vertrouwen dat uw harde inspanning vruchten zal afwerpen en een positieve indruk zal achterlaten.

Het kan echter moeilijk zijn om te beslissen welke platforms u voor uw bedrijf wilt gebruiken - en te begrijpen hoe u daarbinnen moet werken. Als het gaat om het opzetten van betalingen, is PayPal een uitkomst.

Het transactieproces wordt vereenvoudigd wanneer u PayPal-betaling op uw website opneemt. Hier leest u hoe u een PayPal-betaalformulier aan uw website toevoegt en het koop- en verkoopproces soepel laat verlopen.

1. Maak Een Formulier

U kunt de PayPal-formuliersjablonen van JotForm gebruiken om informatie op te slaan en betalingen te innen. U kunt ook de JotForm Form Builder gebruiken om aangepaste formulieren te maken.

  • Specificeer het type product dat u verkoopt
  • Voeg meerdere producten toe
  • Specificeer het type informatie dat u via het formulier gaat verzamelen

Omdat uw transactieprocedure uniek zal zijn, is het van cruciaal belang om alles in de eerste plaats recht te zetten. Als u geen formulier heeft, kunt u geen verbinding maken met PayPal. Alles wordt georganiseerd en op de juiste plaats dankzij de JotForm Form Builder.

2. PayPal-integratie starten

PayPal en JotForm vullen elkaar goed aan. PayPal kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw JotForm-formulieren voor snelle en moeiteloze transacties. Het volgende is hoe het werkt:

  1. Klik in de JotForm Form Builder op Formulierelement toevoegen en zoek naar PayPal Checkout om de integratie aan uw formulier toe te voegen.
  2. Klik op Verbinden met PayPal in de wizard voor betalingsintegratie.
  3. Voer uw PayPal-login in.

Nadat u uw PayPal-integratie hebt ingesteld, ziet u een prompt om producten, verzendinformatie en kortingsbonnen toe te voegen, evenals mogelijkheden voor het bijvoegen van afbeeldingen.

3. Specificeer wat u verkoopt

Afhankelijk van uw bedrijf int u om verschillende redenen betalingen. Als u een op abonnementen gebaseerd bedrijf heeft, zal het soort betalingen dat u int - en hoe vaak u ze int - anders zijn dan wanneer u een eenmalig betalingsbedrijf runt.

PayPal is in dit opzicht flexibel, maar u moet ervoor zorgen dat de back-end is geconfigureerd voor het type betaling dat u aanvraagt. U kunt een donatieoptie instellen en uw gebruikers toestaan een bepaald bedrag in te voeren naast eenmalige verkoop van producten en abonnementen.

4. Kies de manier van betalen.

U kunt kiezen hoe uw klanten hun transacties voltooien met behulp van de betalingsfuncties van PayPal. Bedenk hoe u geld van uw gebruikers wilt incasseren nadat u de integratie heeft voltooid. U kunt PayPal of PayPal-tegoed gebruiken om betalingsgateways in te stellen, evenals Venmo.

U hoeft alleen een optie toe te voegen aan uw aangepaste betalingsformulieren. Op deze manier kunt u opties bieden voor de meest eenvoudige en efficiënte manier om te betalen, ongeacht hoe u PayPal-betaling op uw website opneemt.

5. Rond uw integratie af

U kunt wijzigingen aanbrengen in uw website als u een fout maakt bij het implementeren van PayPal-betaling of als u nieuwe items of betaalmethoden wilt toevoegen.

Een van de beste aspecten van JotForm's PayPal-integratie is dat als je klaar bent, je een opgeslagen sjabloon hebt die je kunt aanpassen. U kunt de details van een product wijzigen als u nieuwe functies heeft toegevoegd. En dankzij de beveiligingsfuncties van JotForm kunt u erop vertrouwen dat alles veilig is.

Werk samen met een perfect paar

Er is een reden waarom JotForm en PayPal sinds 2010 samenwerken - waarom knoeien met een winnende formule? Ervoor zorgen dat uw klanten kunnen betalen en vertrouwen hebben in het proces, is een belangrijk aspect om een stevige basis te leggen voor de dagelijkse bedrijfsvoering van uw bedrijf.

PayPal en JotForm gebruiken om het betalingsproces te stroomlijnen is een no-brainer, met tal van aanpassingsmogelijkheden binnen handbereik en de mogelijkheid om uw formulieren en betalingsproces op uw bedrijf af te stemmen.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Bellen Paypal Klantenservice.

Je bent ook Lees meer:-Epik-update over PayPal-acceptatie

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.