Menu

Hoe te repareren dat Skype-microfoon niet werkt

Hoe te repareren dat Skype-microfoon niet werkt: Skype is een van de meest vertrouwde en betrouwbare videogesprekken van Microsoft. Het staat er al een hele tijd. Hoewel er een aantal apps voor videogesprekken op de markt zijn gekomen, gebruiken de meeste mensen nog steeds Skype. Dit is het soort marktwaarde dat Skype voor zichzelf heeft opgebouwd.

Skype is een van de meest stabiele applicaties. Net als elke andere app lijdt het echter ook aan enkele storingen. In dit artikel gaan we het hebben over zo'n probleem. Wanneer we Skype proberen te starten en een videogesprek starten, ervaren we vaak dat onze microfoon niet werkt met Skype. Een aantal gebruikers heeft gemeld dat ze geconfronteerd worden met het probleem dat de Skype-microfoon niet werkt. We hebben er dus aan gedacht om enkele methoden aan te bieden om de fout Skype Microfoon werkt niet te verwijderen.

HOE DE SKYPE MICROFOON NIET WERKT

In dit gedeelte geven we enkele methoden om het probleem met de Skype-microfoon werkt niet op te lossen. U kunt voor elke gewenste methode kiezen.

METHODE 1: ZET DE MICROFOON IN VOOR SKYPE

Zorg er allereerst voor dat uw microfoon is ingeschakeld voor Skype. Volg de onderstaande stappen om dit te doen. Let op: deze stappen zijn voor Windows 10.

  • Druk op Windows-toets + I om Windows-instellingen te openen.
  • Klik op de optie Privacy.
  • Klik nu op de optie Microfoon.
  • Controleer rechts of het is ingeschakeld voor Skype. Als het is uitgeschakeld, schakel het dan in.
  • Probeer nu het videogesprek op Skype te houden en controleer of de microfoon nu werkt.

METHODE 2: WIJZIG AUDIO-INSTELLINGEN OP SKYPE

Als u het probleem met Skype-microfoon werkt niet op Skype niet kunt oplossen, probeer dan deze methode te implementeren door de onderstaande stappen te volgen:

  • Log in op Skype.
  • Klik bovenaan op Extra> Opties.
  • Kies Audio-instellingen in het linkerdeelvenster en schakel de optie Microfooninstellingen automatisch aanpassen uit.
  • Klik onderaan op de knop Opslaan
  • Probeer nu het videogesprek op Skype te houden en controleer of de microfoon nu werkt.

METHODE 3: UPGRADE NAAR DE NIEUWSTE VERSIES VAN GELUIDSKAARTDRIVERS

Als geen van de hierboven genoemde methoden het probleem met de Skype-microfoon niet kon oplossen, probeer dan de stuurprogramma's van de geluidskaart te upgraden naar de nieuwste versies. Om het stuurprogramma van uw geluidskaart bij te werken, kunt u het nieuwste downloaden van de website van de fabrikant en op uw computer installeren

Dit waren dus de weinige methoden om te verhelpen dat Skype-microfoon niet werkte. Ik hoop dat je dit artikel over het probleem met Skype-microfoon werkt niet leuk vond. Neem bij problemen of opmerkingen contact op met Microsoft, Microsoft Telefoonnummer.Komt u uit België, neem dan contact op met de Microsoft Klantenservice.

U wordt ook meer gelezen:-Hoe repareer ik Google Chrome die geen wachtwoorden opslaat?

 

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.