Menu

Hoe te repareren dat Google Voice niet werkt op de iPhone?

Google Voice, geïntroduceerd door Google en bekend om zijn tijdbesparende functies, is een telefoniedienst die het mogelijk maakt om binnen enkele seconden gevarieerde gegevens te krijgen. Het wordt algemeen erkend vanwege zijn spraakactiefunctie die wordt gebruikt om te zoeken naar de details van een persoon, object of plaats. Met Google Voice kunnen gebruikers een Amerikaans telefoonnummer kiezen uit beschikbare nummers in geselecteerde netnummers. Het stelt de gebruikers ook in staat om tekstberichten, oproepdoorschakelingen en voicemail te gebruiken. Desalniettemin zijn er situaties waarin deze Google Voice ondanks zijn kant-en-klare ontwerp niet werkt op iPhone of iPad. Vandaag maakt u kennis met de waarschijnlijke methoden om met de situatie om te gaan.

Ok Google inschakelen

  • Open de GOOGLE-app
  • Ga naar de linkerbovenhoek van het HOME-scherm
  • Hier moet u op uw PROFIELBEELD klikken
  • Klik dan op STEM ZOEKEN
  • Zet je gewenste hot word aan - OK Google

U vindt het UPDATE-pictogram als u door de GOOGLE-app-pagina navigeert. Klik erop en download de nieuwste versie als Google Voice niet werkt op uw iDevice. Dit zijn twee eenvoudige stappen waarmee u de Google-app kunt bijwerken. U bent al met de nieuwste versie als het pictogram OPEN verschijnt in plaats van UPDATE. In dat geval dient u de tweede methode te volgen; dat wil zeggen, Ok Google inschakelen.

Maakt u zich geen zorgen als Google Voice niet werkt op de iPhone. Misschien krijgt het apparaat uw stem niet duidelijk vanwege extra ruis. Dat is de reden, het herhalen van het gewenste hotword is de andere betrouwbare methode om het probleem op te lossen. Zeg meerdere keren OK GOOGLE en laat het probleem oplossen. Schakel bovendien het achtergrondgeluid uit als u zich op een plaats bevindt met een luide stem.

Het laatste dat u moet doen, is een gesprek beginnen met het technische ondersteuningsteam. U hebt meerdere manieren om contact op te nemen met de functionarissen van het technische team als Google Voice niet werkt op iDevices. In verschillende stadia van analyse heeft het Google-management een van de beste teams van technische ondersteuningsingenieurs gerekruteerd. Dit team is capabel genoeg om alle functionaliteitsproblemen van Google Voice aan te pakken. De gecontracteerde ingenieurs maken gebruik van de nieuwste tools en trendy technologieën om de meest gewaardeerde problemen op te lossen. Daarnaast volgen ze wekelijkse trainingssessies om de kwaliteit van het werk te verbeteren en op de hoogte te blijven van de recente veranderingen in de technologische wereld.Neem bij problemen contact op met Google Contact. Komt u uit België, neem dan contact op met Google Klantenservice.

Voor meer informatie klik hier Google Telefoonnummer.

 

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.