Menu

Hoe PayPal-foutcode 12 oplossen?

Afwijzingscode 12 is een PayPal Payflow-foutcode die aangeeft dat er een algemene afname was. Deze algemene weigeringen geven meestal aan dat er tijdens het donatieproces onjuiste informatie is ingevoerd. Hoewel het onmogelijk is om de exacte bron te achterhalen, bestaat een van de volgende mogelijkheden: Los het probleem van het mislukken van de beveiligingsverificatie op.

Wat houdt code 12 precies in?

Een vlamstoring wordt aangegeven door de foutcode 12. Dit geeft aan dat de sensor een vlam detecteert, maar dat de vlam wordt gedoofd wanneer deze in gebruik is (zwakke vlam). Hieronder staan ‚Äč‚Äčenkele van de meest voorkomende problemen in verband met een 12-foutcode: 1) Onvoldoende gastoevoer. 2) Onvoldoende luchtkwaliteit.

Wat wordt geweigerd 12 op creditcard?

Ongeldige transactie (antwoordcode 12). De transactie is door de bank geweigerd vanwege een onjuist formaat of onjuist gebied. Dit suggereert dat de kaartinformatie onjuist was. Controleer de kaartinformatie die u heeft ingevoerd en probeer het opnieuw.

De reactiecode 15005 betekent dat de transactie is geweigerd door de kaarthouder en de bank van uitgifte is. De privacywetten van het bankwezen verbieden de uitgever de verklaring voor de weigering aan derden bekend te maken, dus de klant zou voor meer informatie contact moeten opnemen met zijn of haar uitgever.

Als de handelaars resultaatcode 12 / antwoordcode 15005 ontvangen, is de geprefereerde afhandelingsroute voor deze fout om de klant te laten weten dat de transactie is afgewezen, dat hij of zij de uitgever van de creditcard moet bellen voor informatie over waarom de transactie is geweigerd. en dat ze een geschikte financieringsbron voor de transactie moeten gebruiken.

Opmerking: de aankoop kan worden geweigerd door de bank die de kaart heeft uitgegeven, wat resulteert in foutcode 12. PayPal is niet zeker van de precieze oorzaak van de neergang in deze situatie.

Elke kaart kan bijvoorbeeld worden beperkt in het gebruik ervan voor internettransacties of zelfs grensoverschrijdende (internationale) transacties. We raden creditcardhouders aan om contact op te nemen met de bank die hun kaart heeft uitgegeven om de juiste uitleg te vernemen.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op Paypal Bellen.

U wordt ook meer gelezen:-Hoe maak ik mijn printer donkerder?

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.