Menu

Hoe Outlook-fout 0x8000ffff te repareren?

Microsoft Outlook is met miljoenen gebruikers de meest gebruikte e-mailapp. Het heeft een ongelooflijke functionaliteit en presteert uitzonderlijk goed. Het heeft echter, net als elk ander technisch programma, bepaalde gebreken. Als er een probleem is met de Microsoft Outlook-app, ontvang je foutmeldingen als Outlook-gebruiker. "Outlook Error 0x8000ffff" is een van de meest voorkomende foutmeldingen. Dit foutbericht kan verschijnen wanneer u een gegevensbestand probeert te verbinden met de Mail-applet in Outlook 2016.

Stappen om deze Outlook-foutcode 0x8000ffff op te lossen:

Deze fout is heel eenvoudig op te lossen. U moet de volgende stappen uitvoeren om het Outlook-gegevensbestand toe te voegen:

  • Open Microsoft Outlook 2013 of 2016 op uw apparaat.
  • Tik op het tabblad Bestand> Accountinstellingen> Accountinstellingen op de taakbalk.
  • Klik op het pictogram Gegevensbestanden> Toevoegen ... in het dialoogvenster Accountinstellingen.
  • Voeg daarna het Outlook-gegevensbestand toe en druk op OK.
  • Tik op Sluiten in het dialoogvenster Accountinstellingen.

Of u het foutbericht nog steeds ziet, dit komt doordat het Outlook-gegevensbestand dat u probeert te importeren, beschadigd is. Om het Outlook-gegevenslogboek te doorzoeken, moet u de Inbox Repair-app gebruiken. Het hulpprogramma scanpst.exe, ook wel de Inbox-reparatietool genoemd, is een ingebouwde reparatietool in de Microsoft Outlook-client. Het kan met succes een PST-bestand patchen dat beschadigd is door verschillende factoren. Daarna kunt u eenvoudig een PST-bestand importeren in uw Outlook-app. Het hulpprogramma scanpst.exe kan mislukken of niet werken als de corruptie ernstig is. In een dergelijke situatie moet u anticiperen op een professionele aanpak.

We hopen dat u na het implementeren van de bovenstaande oplossing de Outlook-fout 0x8000ffff kunt oplossen zonder dat u technische assistentie nodig hebt. Indien dit niet het geval is, of indien u daarbij problemen ondervindt, neem dan contact op met professionals.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op Outlook Telefoonnummer.

U wordt ook meer gelezen:-Hoe Microsoft Edge uitschakelen? Gemakkelijk op te lossen

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.