Menu

Hoe kan ik verzonden vriendschapsverzoeken op Facebook bekijken?

We leven in het tijdperk van internet. Bijna elke dienst gaat tegenwoordig online. Er zijn talloze sociale mediaplatforms die de gebruikers altijd betrokken houden. Deze sociale mediasites zijn erg belangrijk in ons leven, zoals we wellicht merken. Het nieuws dat uren duurde om de eindgebruikers te bereiken, bereikt nu binnen enkele ogenblikken. Facebook is waarschijnlijk de eerste naam die in ons opkomt als we denken aan sociale media.

Facebook wordt gebruikt door meer dan een miljard gebruikers over de hele wereld. In dit tijdperk van webapplicaties worden de apps regelmatig bijgewerkt om ze veiliger te maken en om de gebruikers meer functies te bieden. Telkens wanneer nieuwe functies aan een applicatie worden toegevoegd, duurt het even voordat de gebruikers aan die applicatie wennen. Hier zullen we het hebben over hoe u verzonden vriendschapsverzoeken op Facebook kunt zien. Volg dit artikel zorgvuldig om een ​​goede manier te vinden om dit te doen.

HOE VERZONDEN VRIENDVERZOEKEN OP FACEBOOK ZIEN MET UW TELEFOON:

Telefoons zijn de meest gebruikte apparaten om toegang te krijgen tot internet. Als je een telefoon gebruikt om toegang te krijgen tot Facebook en je wilt verzonden vriendschapsverzoeken op Facebook zien, volg dan de onderstaande stappen:

 1. Start de Facebook-applicatie op je telefoon. (als u al bent ingelogd, wordt de nieuwsfeed geopend. Als u niet bent ingelogd, voert u de inloggegevens in om in te loggen op uw account).
 2. Zodra u op de startpagina van Facebook bent, klikt u op het menu (het is een pictogram met drie horizontale balken in de rechterbenedenhoek van het scherm).
 3. Er verschijnt een lijst met opties op het scherm. Klik in de lijst met opties op Vrienden.
 4. Klik op de nieuwe pagina op het tabblad met de naam Uitgaand. (Dit tabblad verschijnt mogelijk niet op de pagina, u moet de rij met tabbladen naar rechts vegen om dit tabblad te openen).
 5. Hier zie je een lijst met vriendschapsverzoeken die je naar een ander hebt gestuurd. (een ding moet u in gedachten houden dat de vriendschapsverzoeken die door anderen zijn geaccepteerd niet in deze lijst verschijnen)

STAPPEN OM VERZONDEN VRIENDVERZOEKEN OP FACEBOOK TE ZIEN ALS U UW DESKTOP GEBRUIKT OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT FACEBOOK:

Veel mensen over de hele wereld gebruiken hun pc om toegang te krijgen tot Facebook. Deze sectie is voor die gebruikers. Volg de onderstaande stappen om verzonden vriendschapsverzoeken op Facebook te zien:

 1. Ga naar de officiële website van Facebook
 2. Log in op uw Facebook-account door de inloggegevens van uw account in te voeren.
 3. In de rechterbovenhoek van de Facebook-pagina staat een pictogram dat lijkt op de omtrek van twee personen. Dit is een icoon voor de optie Vrienden op Facebook. Klik op deze optie.
 4. Er wordt een lijst op het scherm geopend. Dit is een lijst met vriendschapsverzoeken die naar jou zijn verzonden. In het bovenste deel van het scherm ziet u de optie Vrienden zoeken. Klik op de optie Vrienden zoeken.
 5. Vervolgens ziet u een lijst met openstaande vriendschapsverzoeken die iemand u heeft gestuurd. Net onder die verzoeken ziet u een optie Verzonden verzoeken bekijken. Klik op deze optie.
 6. Er verschijnt een nieuw scherm met alle vriendschapsverzoeken die je hebt verzonden. (Vanaf hier kunt u zelfs het vriendschapsverzoek verwijderen dat u naar iemand hebt gestuurd).

In deze blog hebben we je veel manieren verteld om verzonden vriendschapsverzoeken op Facebook te bekijken. Lukt het nog niet nadat u alle bovenstaande stappen hebt geprobeerd, dan kunt u bellen met Facebook Telefoonnummer Contact.Facebook Klantenservice Bellen, als u uit België komt.

Voor meer informatie kunt u hier klikken Facebook Contact.

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.