Menu

Hoe kan Google Chrome niet reageren op een probleem? Krijg directe oplossingen

Hoewel Google Chrome een van de meest gebruikte webbrowsers ter wereld is, is het niet vrij van duidelijke technische bugs. Daarom worden de prestaties van deze browser beïnvloed in termen van stabiliteit, snelheid en betrouwbaarheid. Als de browser niet naar tevredenheid reageert, moet u voor hulp een aantal duidelijke technische bronnen aanschaffen. Hier zijn enkele effectieve richtlijnen die uw problemen zullen oplossen bij het oplossen van het probleem dat Google Chrome niet reageert.

Mogelijke oorzaken waarom Google Chrome niet reageert

Het probleem doet zich ook voor in oudere versies van Windows, zoals 8 of 7. Over het algemeen verschijnt de fout tijdens het opstarten. In dat geval kunnen bepaalde apps van derden verantwoordelijk zijn voor het optreden van dit specifieke probleem. Daarom moet u een volledige systeemscan doorlopen om deze specifieke fout op te lossen. Meestal worden de bugs in andere apps onopgemerkt. Daarom zal een volledige systeemscan het juiste werk doen om de fout aan te geven.

Een ander symptoom van deze specifieke fout is wanneer Google Chrome blijft crashen en weigert soepel te werken. Als dit specifieke probleem vaak voorkomt, moet u het cachegeheugen opschonen en controleren of deze stap goed werkt. Het bevriezen van Google Chrome is ook een veelvoorkomend probleem waardoor de Chrome-fout niet reageert op Windows 10. Een belangrijke oorzaak van dit probleem is wanneer Google Chrome blijft crashen vanwege een onderbroken installatie. In dat geval is de beste maatregel om Chrome eenvoudig opnieuw te installeren en het probleem zelf te laten oplossen.

Nu we bij het gedeelte oplossingen komen, volgen hier enkele effectieve tips die u kunt kiezen om uw problemen te verminderen wanneer Google Chrome niet reageert op Windows 10.

Oplossing 1- Voeg Chrome toe aan de uitzonderingenlijst van uw firewall

Door Chrome aan de firewall-uitzondering toe te voegen, kan uw probleem opzettelijk worden opgelost wanneer Chrome niet reageert. De belangrijkste functie van de firewall is om internettoegang tot bepaalde apps te beperken. Om ervoor te zorgen dat alles goed werkt met deze app, moet u toegang tot Google Chrome bieden via de firewall.

Te volgen stappen

  1. Ga naar het menu Zoeken en typ Windows Firewall. Druk vervolgens op Enter om door te gaan.
  2. Langs het linkerdeelvenster vindt u een optie waarmee u een app via de Windows Firewall kunt toestaan.
  3. Selecteer om de instellingen te wijzigen en kies ervoor om een ​​andere app toe te staan ​​in het proces.
  4. Open Google Chrome en selecteer de knop Toevoegen waarmee u automatisch toegang krijgt tot Google Chrome. Als het probleem hiermee nog steeds niet is opgelost, moet u de volgende instructie volgen.

Oplossingen 2- Wis DNS-cache

Als Google Chrome niet werkt, heeft het probleem mogelijk te maken met dat van de DNS-cache. Dit is echter een vrij klein probleem dat kan worden opgelost door de cache te verwijderen. Hiervoor moet u een paar opdrachten langs de opdrachtprompt doorlopen met behulp van de volgende stappen:

  1. Druk op Windows-toets + X om het Win + X-menu te openen. Vervolgens moet u Command Prompt (Admin) of Powershell (Admin) uit de lijst kiezen.
  2. Typ na het voltooien van de eerste stap de volgende opdrachten en druk na elke stap op Enter:
  • ipconfig / flushdns
  • netsh Winsock opnieuw ingesteld

Controleer of deze stap goed werkt om het probleem op te lossen en ga dan verder met de volgende stap.

Oplossing 3- Scan het systeem om malware te detecteren

Een andere belangrijke oorzaak voor de komst van dit probleem is te wijten aan een malware-infectie. Dit zijn de technische bugs die uw computer kunnen verstoren en waarop Google Chrome niet meer positief reageert. Soms kan het een grote zorg blijken te zijn en moet u een gedetailleerde antivirusscan doorlopen om het probleem op te lossen. Als u zeker wilt zijn dat uw systeem volledig is beveiligd, moet u een aantal andere antivirusoplossingen gebruiken. Zorg er echter voor dat dit redelijk betrouwbaar is, aangezien de beveiliging van uw pc volledig afhangt van de prestaties. Daarom is het belangrijk om na te gaan of het betrouwbaar is om in contact te komen met uw systeem.

Als alle bovenstaande technische oplossingen niet werken, blijft er maar één optie voor u over. Dat wil zeggen, contact opnemen met enkele betrouwbare bronnen die u alle nodige maatregelen kunnen bieden om het probleem aan te pakken. Kom hiervoor nu naar ons en ontvang onze vertrouwde maatregelen voor uw voordelen.

Krijg hulp van onze experts

Als u zich afvraagt ​​waar u de ideale oplossingen kunt vinden om het probleem op te lossen wanneer uw Google Chrome niet reageert, kunt u direct hulp krijgen van het technische ondersteuningsteam. We zijn bereikbaar op ons Google Bellen, zodat u ons altijd kunt bereiken. Afgezien daarvan kunt u contact met ons opnemen via ons livechatportaal. Ten slotte kunt u een e-mail sturen naar onze ondersteunings-ID en binnen de kortste keren onze actieve oplossingen ontvangen.Komt u uit België, neem dan contact op met Google Contact Nl.

U wordt ook meer gelezen:-Gmail-wachtwoordherstel

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.