Menu

Hoe het koppelen van meerdere eBay-accounts aan één inkFrog-account uw bedrijf helpt

Als onderdeel van de registratieprocedure voor inkFrog koppelt u uw eBay-account aan uw inkFrog-account. Maar wist u dat een enkel inkFrog Professional-, Unlimited- of Designer-account aan veel eBay-accounts kan worden gekoppeld?

Ja, dat kan! Om het koppelingsproces te starten, gaat u naar "Instellingen" "eBay-accounts" in uw inkFrog-account en selecteert u de optie "Ebay-account toevoegen".

De voordelen van het gebruik van meerdere eBay-accounts met één inkFrog-account

Waarom zou iemand dit doen? Omdat het een geweldige optie is voor veel eBay-bedrijven. Hier zijn vijf van de belangrijkste voordelen.

1.Het vereenvoudigt het beheer van uw eBay-bedrijf. Verkopen via verschillende eBay-accounts zonder inkFrog is een nachtmerrie, waarbij je herhaaldelijk moet in- en uitloggen bij elk account om beleid op te stellen, te verzenden, te maken of bij te werken, enzovoort.

Als je al je eBay-accounts aan één inkFrog-account koppelt, kun je alles wat met je eBay-bedrijf te maken heeft, voor al je eBay-ID's, in één applicatie uitvoeren. De tijd- en hoofdpijnbesparingen zijn enorm.

2.It's simple to transfer products and listings between accounts. Many sellers treat each eBay account as if it were its own brand, which means that listings may be moved from one account to another when strategies change. Moving a single listing can take minutes, and it's a major, error-prone time sink. A weekend can be ruined by moving 10 times.

Dit wordt een eenvoudige procedure als je al je eBay-accounts aan inkFrog hebt gekoppeld. Nadat u de vermelding onder één account heeft beëindigd, kunt u ervoor kiezen om deze opnieuw onder een ander account te plaatsen. Het duurt maar een paar seconden om één vermelding te verplaatsen en een paar seconden om honderd of duizend vermeldingen te verplaatsen.

3.U kunt uw afbeelding, sjabloon en aanbiedingsbibliotheken opnieuw gebruiken. Elke afbeelding, sjabloon of aanbieding die u in inkFrog maakt of wijzigt, kan gemakkelijk worden gebruikt met al uw eBay-accounts.

Dit houdt in dat al uw creatieve en marketinginspanningen worden vermenigvuldigd - in plaats van dat u uw werk meerdere keren moet doen of uploaden voor elke eBay-login, kunt u het één keer doen en het nu voor altijd met al uw accounts gebruiken.

4.Elke binnenkomende bestelling en elk bericht wordt in één lijst verwerkt. Het is moeilijk om binnenkomende bestellingen en klantberichten bij te houden zonder inkFrog. Als je bent ingelogd op en aan het ene account werkt, kun je niet zien wat er met de andere gebeurt. Om op de hoogte te blijven, moet je ze allemaal op een round-robin-basis bezoeken.

Wanneer je je accounts aan inkFrog koppelt, kun je al je inkomende bestellingen op één plek zien, samen met al je eBay-ID's. U kunt ook al uw communicatie op een chronologische en naadloze manier bekijken en erop reageren.

5.Betere statistieken die u volledige totalen bieden. Als je veel eBay-accounts hebt, kost het wat meer moeite om erachter te komen hoe je verkopen in het algemeen presteren. U moet letterlijk inloggen op elk account, de cijfers extraheren en ze handmatig tellen.

U kunt dashboardactiviteit of analyses voor al uw eBay-accounts op één plek controleren met inkFrog, waardoor u een duidelijk beeld krijgt van hoe uw bedrijf in het algemeen functioneert zonder dat u extra werk hoeft te doen.

Het is gemakkelijk in te zien waarom de meeste inkFrog-gebruikers met verschillende eBay-accounts ervoor kiezen om ze allemaal aan inkFrog te koppelen na het lezen van deze lijst met voordelen.

Maar hoe voelt eBay erover?

We horen af en toe van een verkoper die nieuwsgierig is naar hoe eBay denkt over verkopers die veel eBay-accounts hebben en ze allemaal koppelen aan inkFrog.

Hier zijn enkele feiten om u te helpen de lucht te verduidelijken als u een van deze verkopers bent:

  • Het eBay-beleid staat verkopers toe om meerdere eBay-verkopersaccounts te hebben en te gebruiken
  • Voor elk account wordt van je verwacht dat je de eBay-regels volgt en de vergoedingen actueel houdt
  • eBay wil dat verkopers slagen en omarmt tools die beleidsconform succes mogelijk maken

Je verbetert je vermogen om efficiënt te marketen en te verkopen, terwijl je ook je vermogen verbetert om snelle en nauwkeurige klantenservice en orderafhandeling te leveren door verschillende eBay-accounts aan je inkFrog Professional-, Unlimited- of Designer-abonnement te koppelen.

Wat is daar niet leuk aan? Als je problemen hebt om die vraag te beantwoorden, moet je waarschijnlijk nu inkFrog kopen als je dat nog niet hebt gedaan.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via eBay Contact Nederland.

Je bent ook Lees meer:-HOE FACEBOOK-ACCOUNT PERMANENT VERWIJDEREN?

 

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.