Menu

Hoe het Facebook-wachtwoord te herstellen?

Helaas kunnen we soms niet inloggen op ons Facebook-account omdat we het wachtwoord zijn vergeten of verloren. Hierna is het noodzakelijk om het wachtwoord onmiddellijk te herstellen. In het geval er een fout optreedt bij het herstellen van het wachtwoord van Facebook, is het het beste om contact op te nemen met het technische ondersteuningsteam door een Facebook-wachtwoord herstelnummer te kiezen. Dit telefoonnummer is in de eerste plaats een hulpmiddel om toegang te krijgen tot techneuten die geldige stappen en aanbevelingen bieden om het wachtwoord te herstellen zonder meer tijd te verspillen. Dus als u het wachtwoord gaat herstellen en bereid bent onverwachte technische fouten te vermijden, volg dan de tutorials van techneuten.

Hieronder volgen de manieren waarop u het wachtwoord van een Facebook-account eenvoudig kunt herstellen:

 

  • Bezoek vooraf de website van het Facebook-account nadat u een internetbrowser op uw apparaat hebt gestart.
  • Probeer het juiste e-mailadres en wachtwoord in te voeren en druk op de aanmeldknop.
  • Als u een foutmelding weergeeft die u niet correct gebruikt, klikt u op de knop Wachtwoord vergeten.
  • Voer een correct e-mailadres of mobiel telefoonnummer in en klik op de knop Verifiëren.
  • Bekijk de verificatiecode op uw mobiele apparaat of e-mailaccount om die in het juiste veld in te voeren.
  • Direct nadat een wachtwoordherstellink op de volgende pagina wordt weergegeven, kunt u het nieuwe wachtwoord invoeren.
  • Voer aan het einde van de herstelprocedure het nieuwe wachtwoord in zowel het nieuwe als het bevestigde wachtwoordveld in.


Het is te hopen dat u nu in aanmerking komt voor toegang tot uw account met een correct e-mailadres en wachtwoord. Als er echter een fout optreedt tijdens het gebruik van uw Facebook-account, moet u contact opnemen met de technici door het Facebook Bellen te bellen om het probleem op een bepaald moment te verhelpen.Facebook Klantenservice bellen, als u uit België komt.

U kunt ook meer lezen:-Hoe reset ik mijn Facebook-wachtwoord?

 

 

 

 

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.