Menu

Hoe een nep Paypal-betalingsbewijs of screenshot genereren?

Wil je je vrienden verbazen of heb je een fictieve betalingsverificatie nodig? Ontdek hoe u een nep Paypal-betalingsbewijs of screenshot maakt.

PayPal is zonder twijfel de meest populaire online betalingsgateway ter wereld. Voor het verzenden en ontvangen van betalingen maakt het gebruik van een op e-mail gebaseerd systeem. Bijna elke internationale website accepteert PayPal als betaalmethode.

Naarmate de vraag groeit, neemt ook het aantal oplichters toe. Mensen maken/genereren tegenwoordig nep PayPal-betaalbewijs om meer verwijzingen te krijgen of om gewoon vertrouwen te krijgen. En in deze les laat ik je zien hoe je nep betalingsbewijs of screenshots kunt maken met behulp van het idee van een oplichter.

Maak geen gebruik van deze instructie. Deze tutorial is alleen bedoeld om leerzaam te zijn. Leer alles wat er te weten valt over Paypal.

Vereisten :

  • Een PayPal-rekening.
  • Ten minste één transactie (Als u geen transactie heeft, laat dan een reactie achter. Ik zal proberen enkele transacties te mailen)

Maak een nep PayPal-betalingsbewijs

  • Ga naar Paypal.com en log in op uw account. Voer het e-mailadres en wachtwoord in dat je hebt gebruikt tijdens het aanmelden.
  • Nu wordt u doorgestuurd naar de overzichtspagina. Aan de rechterkant ziet u transacties van de afgelopen 30 dagen. Klik op een van de transacties en u ziet nu een gedetailleerde pagina van die transactie.

Opmerking: Maak geen gebruik van deze instructie. Deze tutorial is alleen bedoeld om leerzaam te zijn. Leer alles wat er te weten valt over Paypal.

  • Klik met de rechtermuisknop op de gedetailleerde pagina en klik op Paginabron weergeven. Je ziet nu een hectische pagina vol codering. Paniek? Rustig aan. We hebben niet de hele code nodig.
  • Sla de pagina op als HTML en open in Kladblok. Zoek naar de onderstaande regels code. Bewerk de gekleurde teksten voor de wijzigingen. Pas de gewenste tekst aan met uw gegevens.
  • Als je alle stappen correct hebt uitgevoerd, zou je zoiets als dit moeten kunnen zien:

Opmerking: zodra de wijzigingen zijn aangebracht, opent u de volledige code in een browser. Ik geef de voorkeur aan VS-code om te bewerken. Je hebt nu nep PayPal-betalingsbewijs gemaakt door een screenshot te maken van de nep PayPal-betaling.

Ik hoop dat de voorgaande tutorial nuttig was bij het creëren van een valse PayPal-betalingszwendel. Maak optimaal gebruik van deze PayPal-techniek. Het is een eenvoudige truc om te volgen, maar als je problemen hebt, plaats dan hieronder een reactie. Ik zal er alles aan doen om iedereen tijdig te contacteren om het probleem van het valse PayPal-betalingsbewijs op te lossen.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Bellen Paypal Klantenservice.

Je bent ook Lees meer:-PayPal wordt getroffen door 'technische problemen' tijdens beveiligingscontroles

 

 

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.