Menu

Hoe een Facebook-account te herstellen zonder vertrouwde contacten?

Krijg hulp om Facebook-account te herstellen zonder vertrouwde contacten

Het krijgen van een fout bij het inloggen op uw Facebook-account kan verschillende oorzaken hebben en het is vereist om dit zo snel mogelijk op te lossen. Als u het wachtwoord vergeet, kan het moeilijk zijn om binnenkort toegang te krijgen tot uw account met het juiste e-mailadres en wachtwoord. Als u geen vertrouwde contacten heeft, kunt u iets anders gebruiken. U moet echter de ingestelde vertrouwde contactpersoon zien en u kunt eenvoudig hulp van hen vragen om snel weer toegang te krijgen tot uw account.

Deze pagina biedt u basisondersteuning en echte informatie om een ​​Facebook-account te herstellen zonder vertrouwde contacten. Het is belangrijk om een ​​vertrouwd account te hebben, anders kunt u bij ons een probleem tegenkomen. In termen van het herstellen van accounts zonder vertrouwen, moet u het herstelaccountproces doorlopen met een ander alternatief.

Hieronder volgen de eenvoudige manieren om een ​​Facebook-account te herstellen zonder vertrouwde contacten:

  • Ga eerst naar het Facebook-inlogaccount en probeer het juiste e-mailadres en wachtwoord in te voeren.
  • Als u problemen ondervindt en niet weet hoe u toegang moet krijgen, klikt u onmiddellijk op de knop wachtwoord vergeten.
  • Voer het alternatieve e-mailadres in en klik op de verificatieknop en controleer vervolgens uw e-mailaccount.
  • Er wordt een code naar uw e-mailaccount gestuurd die u moet invoeren en u kunt uw Facebook-account herstellen door een vertrouwd account aan te maken.
  • Kort daarna wordt een link voor wachtwoordherstel weergegeven op de volgende pagina, zodat u het nieuwe wachtwoord snel kunt invoeren.
  • Vermeld nu het juiste nieuwe wachtwoord in de nieuwe en bevestigingsvelden aan het einde van de taak.

Als u meer hulp wilt met betrekking tot het Facebook-account, kunt u eenvoudig het herstelnummer van het Facebook-account bellen en dit nummer is op elk moment direct beschikbaar.Neem bij problemen contact op met het Facebook Telefoonnummer. Komt u uit België neem dan contact op met de Facebook Klantenservice.

voor meer informatie klik hier Facebook Contact.

Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.