Menu

Hoe de YouTube Black Screen-fout op te lossen? [Telefoon- en pc-gids]

YouTube is een van de beste en vroegste websites op internet. Je kunt video's uit een enorme bibliotheek bekijken en je eigen video's maken en publiceren. Bovendien is het voor veel videomakers de belangrijkste bron van inkomsten geworden sinds het geld werd verdiend. Het veranderde fundamenteel de manier waarop contentontwikkeling en marketing op internet werden uitgevoerd. De meesten van jullie kennen deze site waarschijnlijk en gebruiken hem regelmatig. Daardoor heb je er ongetwijfeld veel tijd in gestoken.

Dus als je zoveel tijd op YouTube hebt doorgebracht, heb je waarschijnlijk de fout op het zwarte scherm gezien. Wanneer u een video probeert te openen, krijgt u een zwart scherm, wat voor zich spreekt. Je merkt er niet zo veel van als je een goede netwerkverbinding hebt van plekken als Optimum internetabonnementen. Er zijn echter nog andere oorzaken voor dit probleem die u moet aanpakken.

Identificeer de oorsprong

Eerst en vooral moet u de oorzaak van uw zwarte schermfout bepalen. Er zijn drie mogelijke oorzaken voor een leeg scherm wanneer je YouTube-video niet goed wordt afgespeeld. Het goede nieuws is dat de meeste van deze problemen eenvoudig op te lossen zijn en geen technologische kennis vereisen. Als u deze fout ziet, moet u daarom onderzoeken wat er aan de hand is om de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Netwerk of ISP

Lage verbindingssnelheden of onderbrekingen kunnen het moeilijk maken voor je YouTube-video's om correct af te spelen. Als dat het geval is, zal elke video die u probeert af te spelen, resulteren in een leeg scherm. Verder kan het zijn dat de website of app helemaal niet wil laden.

Als de hele website of app niet werkt en er geen video's worden geladen, is dit hoogstwaarschijnlijk een netwerk- of ISP-probleem. Dit kan zo simpel zijn als traag internet of een zwak signaal, of het kan een complete storing zijn aan de kant van de provider. In het laatste geval moet u dit nogmaals navragen bij uw provider.

Browser

Het kan zijn dat uw browser verouderd is, of dat uw cache gewoon te vol is. Het kan zelfs beschadigd zijn en in sommige gevallen geheugenproblemen hebben. Als je wilt weten of je browser het probleem is, kun je YouTube-video's bekijken op andere apparaten of op hetzelfde apparaat met een andere browser. Als de films daar goed worden afgespeeld, ligt het probleem bij uw browser.

Meestal zijn de oplossingen voor uw browserproblemen eenvoudig. Als het echter beschadigd is, moet u belangrijkere acties ondernemen om uw privacy te beschermen.

Advertentie blokeerder

Als je een adblocker hebt ingeschakeld, kun je problemen ondervinden bij het starten van je YouTube-video's. Dit komt omdat YouTube-video's normaal gesproken een of twee advertenties aan het begin hebben en als ze verboden zijn, kunnen ze leiden tot een probleem met een zwart scherm. Wanneer de timer van de advertentie afloopt, keert het scherm terug naar normaal.

De eenvoudigste manier om te bepalen of uw zwarte scherm wordt veroorzaakt door een adblocker-probleem, is door een minuut of twee niets te doen. Als je video na enige tijd normaal wordt afgespeeld, weet je dat je adblocker de schuldige was.

Het probleem oplossen

Er zijn verschillende opties om de YouTube-fout op het zwarte scherm op te lossen. Het is veel gemakkelijker om een remedie te vinden als je de oorzaak van de fout hebt gevonden. Werk je een weg door ze heen en zorg ervoor dat je controleert of de ene oplossing werkte voordat je doorgaat naar de volgende.

Oplossing voor netwerkprobleem

Als je netwerkproblemen hebt, is het opnieuw opstarten van je router de gemakkelijkste oplossing. Als het niet werkt, zet u uw modem en router uit en weer aan. Dit houdt in dat u ze een tijdje loskoppelt voordat u ze opnieuw aansluit. Maar controleer eerst of uw coaxiale lijnen correct zijn aangesloten. Onderzoek al deze opties en neem contact op met de serviceprovider als geen van deze werkt.

Oplossing voor browserprobleem

Werk eenvoudig bij naar de meest recente versie van uw browser en verwijder eventuele caches. Dit zou je YouTube-problemen moeten oplossen. Als je nog steeds een oude browser gebruikt, koop dan een nieuwe, zoals Chrome, en vervang deze. Bovendien is er in de geavanceerde cookie-instellingen een gedeelte waar u YouTube-cookies kunt wissen. Elk van deze opties zou de problemen van uw browser moeten oplossen.

Oplossing voor probleem met advertentieblokkering

Schakel in dit geval eenvoudig uw adblocker op YouTube uit om de fout op het zwarte scherm te elimineren. Je kunt ook een prijs betalen om te upgraden naar de advertentievrije versie van YouTube, waarmee je toegang krijgt tot extra materiaal en functies. Aan de andere kant zou het uitschakelen van de blokkering uw problemen meteen moeten verhelpen.

Samenvattend: hoewel YouTube-fouten op het zwarte scherm erger kunnen zijn, zijn ze eenvoudig op te lossen. Het enige dat u nu hoeft te doen, is uitzoeken wat er mis is en een aantal verschillende oplossingen proberen.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via YouTube Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Hoe SSL-certificaatfout op Facebook op te lossen

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.