Menu

Hoe de PayPal-verzendfoutcode oplossen?

PayPal is een van de beste e-commercesites onder zijn gebruikers voor het vergemakkelijken van betalingen tussen partijen via online overboekingen. Hiermee kunnen gebruikers een account aanmaken dat is gekoppeld aan hun creditcard of bankrekening. Bij het afdrukken van een verzendniveau via Canada Post en PayPal, worden sommige gebruikers geconfronteerd met PayPal-foutcode 60017. Als u deze PayPal-foutcode niet zelf kunt oplossen, moet u een van de onderstaande methoden gebruiken.

We hebben u ook oplossingen gegeven voor andere vormen van PayPal-foutcodes. Wees dus voorbereid om een ​​verscheidenheid aan oplossingen tegen te komen voor het produceren van interne PayPal-foutcodes.

Stappen om PayPal-foutcode 60017 op te lossen

U moet de e-mails eerst dubbel controleren. Controleer of ze allemaal in gebreke zijn gebleven op een van de regels.

Rangschik de adressen gemakkelijk en in volgorde. Toen een van de klanten zich bij een lijn (|) tussen haar voor- en achternaam voegde, vond Canada Post het niet leuk. Controleer daarom nogmaals of je geen verticale lijnen hebt gebruikt bij het vermelden van de url.

Ten slotte, maar zeker niet de minste, moet u Advanced Device Maintenance downloaden en installeren, dat is ontworpen om Windows-fouten op te sporen en te repareren. Om dit te doen,

  • Advanced System Repair is beschikbaar om te downloaden en te installeren.
  • Start de software.
  • Om alle soorten Windows-fouten te vinden, klikt u op de knop Nu scannen.
  • Klik op het tabblad Alles herstellen om alle fouten te corrigeren.

Op deze manier kunt u deze PayPal-foutmelding ongetwijfeld oplossen.Als u een probleem ondervindt, neem dan contact met mij op Paypal Bellen.

U wordt ook meer gelezen:-Eenvoudige stappen om Gmail naar Outlook te importeren

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.