Menu

Hoe de Google Play Store-fout te herstellen?

Voor elke Android-gebruiker is Google Play Store geen nieuw concept, en wanneer mensen proberen om wat voor soort programma dan ook te downloaden, komen ze vaak fouten tegen. Het feit dat de Play Store niet actief is, maakt niet uit, omdat het gemakkelijk te corrigeren is. Als u problemen ondervindt met de Play Store-foutcode, komt dit vrijwel zeker door een systeemfout of een probleem met uw internetverbinding.

Wat moet ik doen als ik een Google Play Store-fout krijg?

Voordat u echter doorgaat met de methoden voor het oplossen van fouten in de Google Play Store, moet u zich bewust zijn van de verschillende soorten fouten die kunnen optreden in de Play Store. Klik op de onderstaande links voor meer informatie over de verschillende soorten fouten.

Soorten fouten die optreden in Google Play Store

994-fout

Als er een netwerkverbindingsfout is in de handset of computer, zal deze fout waarschijnlijk in de Play Store verschijnen.

Fouten 919 en 101 zijn twee verschillende soorten fouten.

Dit soort fouten treden meestal op als het systeem dat u gebruikt, onvoldoende opslagruimte heeft. U moet ruimte of cachebestanden wissen om de Play Store correct te laten werken.

481 Fout

Als het Google-account op de telefoon niet goed werkt, zou dit soort fout in de Play Store verschijnen. Het is mogelijk dat u een nieuw Google-account moet aanmaken.

927 Fout

Als u een Google-app probeert te downloaden terwijl de Play Store aan het upgraden is, krijgt u fout 927.

505-fout

Deze foutmelding verschijnt waarschijnlijk als er een probleem is met de softwaremachtigingen van uw telefoon en u niets kunt downloaden.

Foutcode 103

Als u uw computer niet kunt vinden die overeenkomt met de app die u heeft gedownload, krijgt u deze fout.

Stappen om Google Play-fouten te herstellen

Als u op zoek bent naar oplossingen voor het oplossen van Google Play Store-fouten, probeer dan de onderstaande strategieën voor probleemoplossing.

Herstart de computer.

Als de Play Store niet meer actief is, kunt u de machine opnieuw opstarten door deze uit te schakelen en opnieuw op te starten. Door het systeem opnieuw op te starten, worden de meeste veelvoorkomende storingen in het apparaat verholpen.

Onderzoek uw internettoegang.

Als je problemen hebt met het koppelen met de Play Shop, controleer dan of er een netwerkfout is. Play Store werkt niet als u een internetstoring ervaart.

Sluit indien nodig de Play Store.

Als u een app niet kunt downloaden uit de Google Play Store, sluit u de app, start u uw browser opnieuw en probeert u de app opnieuw te installeren.

Verwijder alle cachebestanden

Als u wilt weten waarom de Play Store niet actief is, verwijdert u alle cachebestanden uit de zoekgeschiedenis en probeert u het opnieuw te downloaden.

Als u nog steeds geen fouten in de Google Play Store kunt oplossen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Google.Neem bij problemen contact met mij op via Google Telefoonnummer.

U wordt ook meer gelezen:-Hoe kan ik het hersteltelefoonnummer van Google-account wijzigen?

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.