Menu

Hoe Amazon Echo Device op mobiele hotspot in te stellen?

Als u uw Amazon Echo-apparaat wilt gebruiken, moet u een stabiele internetverbinding hebben. Het mooie is dat je geen erg goede snelheid nodig hebt om je Amazon Echo-luidsprekers te kunnen gebruiken. Maar dat betekent niet dat alleen de gebruikers met een draadloze verbinding de Amazon Echo kunnen gebruiken. Zelfs de gebruikers die een Echo-eenheid in de auto hebben, kunnen de luidspreker gebruiken door de hotspot op hun smartphone in te schakelen. Deze functionaliteit was niet eerder beschikbaar, maar is nu beschikbaar.

Hier in dit artikel leert u hoe u uw Amazon Echo-luidspreker verbindt met de hotspot van uw mobiele telefoon. Bovendien kunt u enkele oplossingen bekijken voor het geval u technische problemen ondervindt.

Hoe het probleem op te lossen dat de echo geen verbinding maakt met de hotspot?

Als u uw Echo-luidspreker voor de eerste keer instelt, wordt uw luidspreker niet rechtstreeks verbonden met de hotspot. De kans bestaat dat de hotspot-optie in eerste instantie niet verschijnt. Daarom wordt aanbevolen om Echo eerst op een draadloos netwerk in te stellen en vervolgens te proberen verbinding te maken met de hotspot.

Bovendien moet u mobiele gegevens op uw mobiele apparaat hebben om de hotspot met uw Echo-luidspreker te kunnen verbinden. Een ander ding dat u moet controleren, is dat de Alexa-app is bijgewerkt.

Hoe sluit u uw echo-apparaat aan op de hotspot?

Nadat je aan alle bovenstaande vereisten hebt voldaan, is het volgende dat je moet doen de stappen uitvoeren om een ​​hotspot op Echo in te stellen.

Stap 1: sluit uw Echo-apparaat aan en zorg ervoor dat uw internet werkt.

Stap 2: Start de instellingen van de hotspot op uw smartphone en voer de naam van de hotspot en het bijbehorende wachtwoord in.

Stap 3: Nu in de derde stap. start de Alexa-app op je smartohone en tik op de optie van apparaten die aan het einde wordt gegeven.

Stap 4: Voer Alexa en Echo in na het invoeren van de naam van uw apparaat.

Stap 5: Tik op de optie Wijziging die direct naast het Wi-Fi-netwerk wordt gegeven.

Stap 6: De app brengt u vervolgens naar de instellingenpagina van Echo. Selecteer de optie om door te gaan. Hier gaan we uit van de veronderstelling dat het apparaat al is ingesteld. Je ziet dus niet het oranje lampje op het scherm. Daarom moet u op de optie tikken Zie het oranje ringlicht niet.

Stap 7: Houd daarna in de volgende stap de actieknop op uw Echo-apparaat gedurende 10 seconden ingedrukt en wacht tot het oranje lampje verschijnt. Tik vervolgens op Doorgaan. Binnen enkele ogenblikken zal Alexa aankondigen dat het zich in de instellingsmodus bevindt.

Stap 8: Vervolgens wordt u naar de pagina geleid waar u wordt gevraagd om handmatig verbinding te maken met Echo. Volg nu de instructies op het scherm en ga naar de wifi-instellingen op uw smartphone en maak verbinding met het Amazon-netwerk.

Na een paar seconden ontvang je een melding dat je draadloze netwerk geen internet heeft. Tik op die optie en tik vervolgens op het Ja dat erna verschijnt om verbonden te blijven. U moet hier heel voorzichtig zijn, omdat u bij deze stap een probleem kunt ondervinden.

Stap 9: Ga daarna terug naar de Alexa-applicatie en selecteer vervolgens de optie Doorgaan.

Stap 10: De app brengt je verder naar het wifi-scherm. Ga naar beneden en tik op de optie om dit apparaat als hotspot te gebruiken.

Stap 11: Voer daarna de details van de hotspot in, die u in de tweede stap hebt opgeslagen en selecteer vervolgens de optie Verbinden. Daarna zal Alexa vermelden dat het klaar is om verbinding te maken. Vervolgens wordt u gevraagd de app bij te werken. Om de app bij te werken, moet je naar de app store gaan.

Stap 12: Schakel daarna de hotspot op uw smartphone in. Daarna zal Alexa je vertellen dat het probeert verbinding te maken. Blijf op de sttings-pagina totdat u de bevestiging krijgt dat de verbinding tot stand is gebracht.

Stap 13: Ga nu terug naar de Alexa-app om het installatieproces te voltooien. Selecteer nu doorgaan om het proces te voltooien.

Dit zijn dus alle stappen die u moet uitvoeren om Echo te verbinden met een hotspot.Als je problemen hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice via Amazon telefoonnummer.

Voor meer informatie klik hier Amazon Contact.

Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.