Menu

Herstel Outlook-fout 0x8de00005 onmiddellijk met geweldige tips en trucs

De Outlook-fout 0x8de00005 geeft over het algemeen aan dat een oude technische fout niet is opgelost. Deze fout is ook bekend als de Live Mail-fout 3219. Als deze fout is opgetreden in Outlook, kunt u geen e-mails en bijlagen over uw werk naar een ander verzenden. Bovendien blokkeert deze fout ook de inbox, wat betekent dat u geen e-mails in uw account kunt ontvangen. Daarom moet dit defect snel worden verholpen. Bekijk daarom dit artikel om de snelle en gemakkelijke hacks te kennen waarmee u het probleem op zijn vroegst kunt oplossen.

Waarom Outlook Server 3219 optreedt

De Outlook-serverfout 3219 kan om verschillende redenen worden veroorzaakt. U moet de redenen achter de fout kennen en vervolgens kunt u doorgaan naar het gedeelte met oplossingen. Bekijk enkele veelvoorkomende oorzaken om de fout op een betere manier op te lossen.


Soms kan een probleem met het Outlook-account een reden zijn voor de foutcode. In dergelijke gevallen kan het verwijderen van het account en het aanmaken van een nieuw account helpen bij het oplossen van het probleem.

Een probleem met Outlook-cookies kan ook een reden zijn voor deze foutcode.


Hoe Outlook-fout 0x8de00005 snel te herstellen?

Als u een probleem met Outlook ondervindt, moet u dit op zijn vroegst oplossen om ervoor te zorgen dat uw werk niet gedurende lange tijd wordt onderbroken. Bekijk daarom de onderstaande stappen om de fout zelf op te lossen.

  1. Vink de optie "Handmatig serverinstellingen configureren" aan om de instellingen zelf te configureren.
  2. Selecteer in het gedeelte "Inkomende serverinformatie" de optie "IMAP" als het servertype.
  3. In het veld Serveradres typt u "outlook.office365.com" en typt u 993 in het poortslot.
  4. Vink ook de optie "Vereist een beveiligde SSL-verbinding" aan.
  5. Nu moet u bij “Uitgaande serverinformatie” “smtp-mail.outlook.com” typen in het serveradresveld en in het poortveld 587 typen.
  6. Vink de opties "Vereist een beveiligde verbinding SSL" en "Verificatie vereist" aan.
  7. Klik ten slotte op de knop Volgende om de configuratieprocedure te voltooien. U zult zien dat er een nieuw account aanwezig is aan de linkerkant van de Microsoft Outlook-vensters.

Hiermee wordt de Outlook-fout 0x8de00005 volledig opgelost. Zorg ervoor dat u Outlook opnieuw uitvoert nadat u de algemene procedure hebt uitgevoerd om te zien of het probleem zich blijft voordoen of niet. Als er nog meer problemen zijn met Outlook, is het beter om te kiezen voor de hulp van een technicus om het probleem op te lossen.Neem bij problemen contact op met het van Outlook Telefoonnummer. Komt u uit belgië, neem dan contact op met de Outlook Klantenservice.

U wordt ook meer gelezen:-Oplossingen om Asus-foutcode 0xc00000e9 op te lossen

 

 

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.