Menu

Google Play accepteert geen PayPal

Wist je dat het plaatsen van passief-agressieve blogartikelen op Google de beste manier is om bugs te melden? Ja het is correct. Ze bieden voor geen van hun producten* hulp, dus u kunt uw klacht het beste bovenaan Reddit / HackerNews / Cool Site of the Day plaatsen en hopen dat de desbetreffende Google Product Manager dit opmerkt.

Hier ga ik dus mee naartoe.

Google accepteert nu PayPal-betalingen voor apps en games. Nou, ik had nog een tegoed over van een oude PayPal-rekening, dus ik dacht dat ik het aan Google zou doneren. Er is geen manier.

Een gebruiker kan een betaalmethode toevoegen met behulp van de Google Play-app, volgens de "support" -site van Google.

No, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no, no I can use vouchers and add additional credit cards, but not PayPal.

In addition, the website advises that I establish a new payment method through the website.

Maybe it's in the "Add a new payment method" section?

That would be the same issue...

I'm sure you're thinking, "Rabbit, you're so silly! PayPal is only available in some countries, such as the United States!"

Zoek de verantwoordelijke persoon en vraag hem of haar de schakelaar om te zetten die dit activeert als u - of een van uw vrienden - een Google-medewerker bent.

Ondersteuning

Nu heb ik aangegeven dat Google geen hulp biedt. Dat is een kleine feitelijke fout. Er is een "Terugbellen"-service beschikbaar.

Ik sprak met "Peter" van "The South Coast of England" na precies 7 minuten wachten. Ik vertelde de situatie en werd verzocht mijn adem nog een keer in te houden.

Uiteindelijk kreeg ik te horen dat het buitengewoon ongebruikelijk was en dat een "supervisor" het zou onderzoeken.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Bellen Paypal Klatenservice.

Je bent ook Lees meer:-HOE KAN IK EEN E-MAIL DOORSTUREN MET VERSCHILLENDE APPARATEN IN GMAIL?

 

 

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.