Menu

Google lost Gmail-bug op die Hotmail-gebruiker duizenden ongewenste e-mails stuurde

De Gmail-service van Google heeft volgens rapporten een fout gecorrigeerd die een klant honderden ongewenste e-mails stuurde.

Wanneer bekeken via de pagina met zoekresultaten van Google, stond de bug het automatisch invullen van e-mailadressen in Gmail toe, en het had gevolgen voor het Hotmail-account van David S. Peck.

Volgens Cnet, wanneer iemand zich registreerde bij een Google-account en op de bovenste Gmail-sublink klikte in de Google-zoekresultaten voor Gmail, vulde Google het e-mailadres van iemand anders in een nieuw Gmail-bericht in.

Peck, wiens Hotmail-adres automatisch was ingevuld, was de ongelukkige ontvanger van de ongewenste e-mails.

Een woordvoerster van Google zei dat het probleem werd veroorzaakt door een "technische fout" waardoor e-mailadressen die al op openbare webpagina's waren gepubliceerd "te prominent" in de zoekresultaten verschenen, maar dat de bug was opgelost.

De Gmail- en Google+-services van de site waren beide vrijdag niet beschikbaar vanwege een tijdelijke storing terwijl leden van het betrouwbaarheidsteam gingen zitten om vragen over Reddit's AMA-sessie te beantwoorden.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Gmail Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Vaardigheden voor de toekomst: nieuwe investeringen in Microsoft Learn

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.