Menu

Gmail-storing waardoor gebruikers foutmeldingen krijgen

Je bent niet de enige als je op dinsdag vreemde foutmeldingen krijgt wanneer je berichten probeert te verzenden via Gmail. Volgens het statusdashboard van Google ziet een "aanzienlijk deel" van de gebruikers foutmeldingen, hoge latentie en ander ongewoon gedrag.

Bij een poging om een e-mail naar een Gmail-account te sturen, hebben sommige gebruikers gemeld dat ze bounceback-berichten hebben ontvangen. Volgens de gecodeerde e-mailservice ProtonMail lijkt het probleem met het bouncen van e-mail veelvoorkomend te zijn.

"Gmail ondervindt nu een grote storing, waarbij e-mails die naar Gmail-gebruikers worden verzonden permanent worden teruggestuurd." Dat meldt Proton dinsdag in een tweet. "Het probleem ligt bij Google en het heeft invloed op al het e-mailverkeer (niet specifiek voor ProtonMail). We blijven de situatie in de gaten houden."

Google zegt dinsdagmiddag "dit probleem te blijven onderzoeken".

Gmail, YouTube, Google Drive, Google Hangouts en Google Meet werden maandag allemaal getroffen door een storing in de Google-service.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Gmail Bellen.

Je bent ook Lees meer:-YouTube Shorts maken, een nieuwe manier van kijken en maken op YouTube

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.