Menu

Gmail breakdown causing users to get error messages

Je bent niet de enige als je op dinsdag vreemde foutmeldingen krijgt wanneer je berichten probeert te verzenden via Gmail. Volgens het statusdashboard van Google ziet een "aanzienlijk deel" van de gebruikers foutmeldingen, hoge latentie en ander ongewoon gedrag.

Bij een poging om een e-mail naar een Gmail-account te sturen, hebben sommige gebruikers gemeld dat ze bounceback-berichten hebben ontvangen. Volgens de versleutelde e-mailservice ProtonMail lijkt het probleem met het bouncen van e-mail veelvoorkomend te zijn.

"Gmail ondervindt nu een grote storing, waarbij e-mails die naar Gmail-gebruikers worden verzonden permanent worden teruggestuurd." Dat meldt Proton dinsdag in een tweet. "Het probleem ligt bij Google en het heeft invloed op al het e-mailverkeer (niet specifiek voor ProtonMail). We blijven de situatie in de gaten houden."

Google zegt dinsdagmiddag "dit probleem te blijven onderzoeken".

Gmail, YouTube, Google Drive, Google Hangouts en Google Meet werden maandag allemaal getroffen door een storing in de Google-service.

Omdat hybride en werken op afstand naar verwachting de nieuwe standaard zullen worden, zelfs na de COVID-19-pandemie, heeft Google samengewerkt met Avocor om twee nieuwe apparaten uit te brengen: de Google Meet Series One Desk 27 en Board 65, die bedoeld zijn om in- persoon en vergaderingen op afstand efficiënter. Avocor, een bedrijf dat interactieve displays maakt, maakte het nieuws woensdag bekend in een persverklaring.

De twee nieuwe videoapparaten met aanraakfunctie zijn de meest recente toevoegingen aan Google's Meet Series One-teleconferentiesysteem, dat in september debuteerde. Daarvoor werkte Google samen met Lenovo om een camera, luidspreker en touchscreen-controller uit te brengen, die allemaal werden aangedreven door Zoom-concurrent Google Meet. De zoekmachinegigant voegt nu twee Avocor-videoconferentieapparaten voor desktops en gedeelde vergaderruimten toe aan zijn assortiment.

De Series One Desk 27 is een Google Meet-apparaat met een 27-inch touchscreen, een bureaumonitor, een laptop-dockingstation en een digitaal whiteboard geschikt voor één tot twee personen en desktops. Door uw laptop via USB-C aan te sluiten, kunt u de camera, microfoons, luidsprekers en het touchscreen van Desk 27 gebruiken. Omdat Google Meet is geïntegreerd met Google Agenda, wordt uw volgende vergadering op het scherm weergegeven, dus tik op Desk 27 om aan de slag te gaan. Het apparaat is geoptimaliseerd voor Google Meet, maar kan ook worden gebruikt met Zoom en Microsoft Teams.

Het Series One Board 65 is een 65-inch visueel samenwerkings- en brainstormapparaat voor groepen. Start een vergadering door te tikken of te zeggen: 'Hey Google, start mijn vergadering'. Op een geïntegreerd digitaal whiteboardscherm kunnen deelnemers ideeën opschrijven of schetsen met een stylus of hun vingertoppen. Een krachtige stereoluidspreker, microfoon, camera en stylussen zijn allemaal inbegrepen op Board 65.

"We zijn verheugd om met Avocor samen te werken om onze klanten spannende nieuwe hardware-opties te bieden", zegt Dave Citron, directeur productbeheer voor Google Meet and Meet-hardware, in een verklaring. "Google Workspace-gebruikers hebben in 2020 meer dan 1 biljoen videominuten ingelogd en het aantal Google Meet-videogebruikers blijft groeien, dus we zijn verheugd om met Avocor samen te werken om onze klanten spannende nieuwe hardware-opties te bieden." "Dankzij onze samenwerking met Avocor hebben Google Workspace-klanten nu toegang tot een van de beste samenwerkingsgerichte interactieve touchscreen-technologieën die er zijn."

De Series One Desk 27 zal later dit jaar beschikbaar zijn voor $ 2.000 USD. De Series One Board 65 zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2022 beschikbaar zijn en zal ongeveer $ 7.000 kosten. Voorbestellingen voor beide apparaten zijn beschikbaar op Avocor.com/google.

In een blogpost verklaarde Google ook dat ruimtes, een samenwerkingsfunctie binnen Workspaces, nu voor iedereen beschikbaar zijn. Gebruikers van ruimtes kunnen toekomstige upgrades verwachten, zoals in-line topic threading, verbeterde zoekfunctie en vereenvoudigde navigatie.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Gmail Bellen.

Je bent ook Lees meer:-5 HR-strategieën die je van Netflix moet leren

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.