Menu

Fout 0x80070490 bij het toevoegen van Gmail aan Mail & Agenda

Wanneer ik mijn Gmail-account probeer te koppelen aan Windows Mail/Calendar, krijg ik de foutcode 0x80070490, wat betekent "We konden uw instellingen niet ontdekken".

Op een gloednieuwe Surface Pro 6 die ik net vandaag heb geïnstalleerd, gebruik ik Windows 10 20H2. Alle updates, ook die voor Windows-programma's, zijn geïnstalleerd. Niets heeft gewerkt nadat ik de vele tijdelijke oplossingen had geprobeerd (het programma opnieuw instellen, de app verwijderen en opnieuw installeren, de firewall uitschakelen, de Deployment Image Servicing and Management-tools uitvoeren en vervolgens de systeembestandscontrole uitvoeren). Het enige dat ik niet heb gedaan is de Surface volledig opnieuw instellen, aangezien ik net de avond heb doorgebracht met het installeren van al mijn software en het configureren van al het andere. Bovendien, aangezien dit een gloednieuw Microsoft-gadget is waarop Windows vooraf is geïnstalleerd, zou een moeilijke patch niet nodig moeten zijn. Er blijkt iets niet te kloppen.

Ik kon mijn Gmail in de Mail-app krijgen met behulp van de gecompliceerde POP/SMTP-configuratie, maar dit geeft me alleen een e-mail en niet mijn Google-agenda's, wat ik eigenlijk wil.

Gmail werkt prima op zowel mijn desktop-pc als mijn eerdere Surface. Is er iemand die mij kan vertellen wat hier aan de hand is?Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Gmail Bellen.

Je bent ook Lees meer:-5 eenvoudige stappen om Netflix-foutcode op te lossen: m7111-1331-5059

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.