Menu

Enkele veel voorkomende Paypal-foutmeldingen

Ik vermoed dat u het maximale bedrag hebt bereikt dat u kunt verzenden zonder uw rekening aan een betaalrekening te koppelen. PayPal mag geen witwasser zijn als u uw privacy wilt. Als je er privé over probeert te zijn, moet je misschien een andere manier vinden om ervoor te betalen. Als je betaalt met een creditcard die is gekoppeld aan of toegewezen aan een PayPal-rekening, probeer dan in te loggen tijdens het afrekenproces.@filmbuff81 @PayPal zit vast in een beveiligingslus en ik kan me niet aanmelden bij een van mijn accounts op mijn telefoon, computer of app. @billyramirez @norcrossrd @turbotax @reCAPTCHA reCAPTCHA reCAPTCHA reCAPTCHA reCAPTCHA reCAPTCHA reCAPT Het lijkt op alle plaatsen plat te liggen. Op de @Adobe- en @PayPal-websites heb ik punten verdiend.

Als alternatief kan een specifieke kaart worden gebruikt. Daar kun je echter niet lang op vertrouwen. Hoewel vrienden dit probleem vaker tegenkomen, zijn gewone gebruikers niet immuun. Ga daarna naar het overzicht van uw financiële instelling en klik op de knop. Het is een code die u bij PayPal moet invoeren.

Is Paypal down? Controleer alle Paypal Com-storingen

@PayPal @AskPayPal @PayPal4Business @Dremark1787 was absoluut de slechtste om mee te werken. Ik kan niet wachten om mijn account te deactiveren en iedereen die ik ken te waarschuwen het niet te gebruiken zodra dit probleem is verholpen. @BEEs Assistant Paypal hield voortdurend mijn eigen geld achter en was niet in staat om accountproblemen op te lossen.

  • U kunt zelfs betalen met Western Union, AliPay, Webmoney, Qiwi... En als u toch bang bent om online te kopen, zijn er verschillende kostenmethoden.
  • Uw eerste stap is om te zien of PaPal zelf niet beschikbaar is.
  • Het geeft me de fout weer zoals "Braintree SDK ontbreekt" in de console.
  • U heeft uw kaartlimiet overschreden met het PayPal-systeem.
  • PayPal hoeft je er geen geld op te zetten, omdat een bankpas of creditcard voldoende zou zijn.
  • Veel eShops gebruiken PayPal omdat het klanten een onmiddellijk veilig gevoel geeft en het een gemakkelijke manier is om met contant geld om te gaan.

De gebruikers van PayPal worden beschermd door verschillende beveiligingsmethoden. Als gevolg hiervan kan PayPal soms voorkomen dat een koper via PayPal kosten aan een verkoper indient. Als je bang bent dat je geen geld meer hebt op een van je creditcards of betaalpassen, volg je de bovenstaande procedures om een andere te reserveren.

Opgeloste Problemen

Uw betaalrekening moet worden toegevoegd en bevestigd. U kunt doorgaan met deze betaling zodra uw bankrekening is toegevoegd en bevestigd. Nauw verwant aan de hierboven genoemde redenen, als een deel van de transactie een vlag op de server opheft, waardoor de kosten stoppen. Op een bankkaart of een e-mailadres zijn er twee mogelijke vlaggen.

PayPal biedt stapsgewijze stappen voor het bevestigen van een creditcard of betaalpas die u aan uw account hebt gekoppeld. Ik verwijs naar onze betaalrekening, alipocket, of????? Omdat er geen enkele manier lijkt te zijn om aan te geven waar het restitutiegeld moet worden gestort. Omdat mijn bank me twee extra kosten heeft opgelegd voor het gebruik van uw service, ga ik ervan uit dat ik ga verhuizen.

Controleer de status van Paypal in andere landen

Ik vermoed dat u het maximale bedrag hebt bereikt dat u kunt verzenden zonder uw rekening aan een betaalrekening te koppelen. PayPal mag geen witwasser zijn als u uw privacy wilt. Als je er privé over probeert te zijn, moet je misschien een andere manier vinden om ervoor te betalen. Als je betaalt met een creditcard die is gekoppeld aan of toegewezen aan een PayPal-rekening, probeer dan in te loggen tijdens het afrekenproces.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op Bellen Paypal Klatenservice.

Je bent ook Lees meer:-Outlook-foutcode 0x80072f06 - Oplossing om de fout te verhelpen

 

 

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.