Menu

Hoe PayPal te repareren "Deze factuur is al betaald"

Wilt u weten hoe u het PayPal-probleem "Deze factuur is al betaald" kunt oplossen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Onze nieuwste Magento Developer, Michael Harper, heeft het perfecte antwoord voor je.

Na het upgraden van de verouderde installatie van een klant, kwam ik dit probleem tegen. We ontdekten dat gebruikers die probeerden af ​​te rekenen met PayPal, na het invullen van hun factuur-/verzendgegevens, doorklikten naar de PayPal-gateway en werden begroet met de volgende foutmelding: "Deze factuur is volledig betaald."
Gebruikers die dit bericht tegenkwamen, hadden geen andere opties of oplossingen; het was gewoon een PayPal-gatewayfout. Het interne nummeringssysteem van Magento - specifiek voor de Eav-entiteitsopslagtabel - was de oorzaak van het probleem. Factuur-ID (entiteitstype id = 6) om welke reden dan ook achter bestellings-ID (entiteitstype id = 5) gevallen. Elke keer dat Magento betalingsinformatie naar PayPal stuurde, stuurde het een factuur-ID die eerder was gebruikt, waardoor de betaling werd geweigerd volledig, resulterend in een verlies van verkoop voor de winkeleigenaar.

Sommige mensen adviseren het volgende te doen, wat alleen het symptoom aanpakt en niet het onderliggende probleem: Log in op uw PayPal-rekening (standaard) -> Profiel -> Voorkeuren voor ontvangen van betalingen -> Betalingen accepteren -> Betalingen accepteren -> Betalingen accepteren -> Betalingen accepteren -> Betalingen accepteren -> Betalingen accepteren -> Betalingen accepteren -> Onbedoelde betalingen worden geblokkeerd onder de kop: kies "Nee, meerdere betalingen per factuur-ID" in het vervolgkeuzemenu.

De juiste oplossing is om de laatste id van uw vertraagde factuurverhoging (entiteitstype id = 6) in de tabel Eav-entiteitsopslag te wijzigen zodat deze overeenkomt met uw laatste id voor de verhoging van de bestelling (entiteitstype id = 5). De tabel die ik moest bijwerken, wordt hieronder weergegeven.

Hier is wat meer informatie over Magento increment-ID's: https://www.ashsmith.io/2012/12/quick-tip-change-magento-default-increment-id-for-orders-invoices/ – http://www. ashsmith.io/2012/12/quick-tip-change-magento-default-increment-id-for-orders-invoices/ Bezoek /www.magetricks.com/tricks/how-to-fix-paypal-this-invoice- has-al-been-paid-message#sthash.7AlYDUCs.dpuf voor meer informatie.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Bellen Paypal Klantenservice.

Je bent ook Lees meer:-HOE CRYPTOCURRENCY TERUG TE TREKKEN NAAR PAYPAL? EEN COMPLETE GIDS

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.