Menu

Amazon Wachtwoord vergeten

Mensen hebben tegenwoordig meerdere accounts bij verschillende websites en veel. In dergelijke gevallen vergeten ze de wachtwoorden voor hun account. Maakt u zich geen zorgen als u het wachtwoord van uw Amazon Prime-account niet meer weet. U kunt het eenvoudig herstellen. Om de privacy en veiligheid van zijn gebruikers te behouden, heeft Amazon een stevig proces om wachtwoorden en accounts te herstellen. De stap omvat 2 tot 3 verificatiemethoden om het eigendom van het account te verifiëren. Daarna kunt u eenvoudig uw account herstellen, opnieuw instellen en het wachtwoord van uw account wijzigen.

Amazon Wachtwoord vergeten

1. Volg de onderstaande instructies om uw vergeten Amazon-wachtwoord te herstellen.
2. Bezoek uw browser en bezoek de officiële Amazon-website.
3. Mogelijk ziet u de inlogpagina. Klik op "inloggen op een bestaand account". Vul je geregistreerde e-mailadres of gsm-nummer in.
4. Daaronder ziet u mogelijk een keuze die zegt: "Wachtwoord vergeten", klik erop.
5. U wordt mogelijk doorgestuurd naar de wachtwoord- of accountherstelpagina van Amazon. Mogelijk moet u uw e-mailadres nog een keer invullen.
6. Wanneer je het juiste, geregistreerde e-mailadres invult, mag je het Captcha-type invullen om te bevestigen dat je geen robot of minderjarige bent. Klik daarbij op “doorgaan”.
7. Maak snel een nieuw wachtwoord en verstuur het. Het is mogelijk dat u het wachtwoord twee keer moet invoeren ter verificatie, daarna klikt u op doorgaan.

Reset je Amazon-wachtwoord

Om de bescherming en privacy van uw account te behouden, stelt Amazon voor dat gebruikers hun wachtwoord elke paar maanden wijzigen. Gebruikers wordt geadviseerd om hun wachtwoorden beveiligd te houden en een veilig wachtwoord op te bouwen. Enkele tips om een ​​sterk wachtwoord te vormen, worden hieronder opgesomd.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op Amazon Contacct Bellen.

U wordt ook meer gelezen:-OPLOSSING: HP-PRINTER IN FOUTSTATUS

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.