Menu

[Update: officiële oplossing] PlayStation 4 (PS4) YouTube-aanmeldingsfout maakt gebruikers lastig

Origineel verhaal (vanaf 29 mei) volgt:

De YouTube-app op de PlayStation 4 (PS4) zorgt voor problemen bij een aantal PlayStation 4 (PS4)-gebruikers. Het programma, zo blijkt, logt mensen onmiddellijk uit en weigert ze weer binnen te laten. In plaats daarvan wordt een foutcode geretourneerd door het programma.

Er zijn meerdere rapporten opgedoken op verschillende locaties, inclusief maar niet beperkt tot Google-ondersteuningsforums en Reddit. Wanneer gebruikers proberen in te loggen op de app op hun PS4, zien ze de foutcode NP-37602-8, volgens degenen die zijn getroffen.

Niemand weet waar deze code over gaat op het moment van schrijven. Noch Google/YouTube, noch de PlayStation 4-ontwikkelaars hebben gereageerd.

Volgens de rapporten is het PS4 YouTube-probleem pas een paar uur, zo niet een dag aanwezig. Er stromen nog steeds meer rapporten binnen op Reddit en andere platforms, wat aangeeft dat het probleem wijdverbreid is.

Maar wat veroorzaakte het probleem in de eerste plaats? Hoe het tot nu toe allemaal begon, is niet duidelijk. Zelfs een vluchtige zoekopdracht op de officiële PlayStation-ondersteuningspagina, die oplossingen biedt voor technische problemen, levert geen positieve overeenkomsten op voor dit irritante PS4 YouTube-aanmeldingsfoutnummer.

In plaats daarvan wordt het bericht "We konden geen overeenkomende fout ontdekken" weergegeven wanneer u naar de foutcode zoekt. Controleer het nogmaals en probeer het opnieuw.”

Het meest irritante aspect van deze fout is dat het voorkomt dat PS4-bezitters de YouTube-app opnieuw openen. Het probleem lijkt zich te beperken tot PlayStation 4-gameconsoles.

Zoals eerder gezegd is er nog geen formele uitspraak gedaan over de situatie, mogelijk omdat deze nieuw is. Hopelijk zal deze berichtgeving helpen om het voor de ogen van de juiste mensen te krijgen, en zal er vroeg of laat een remedie klaar zijn.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via YouTube Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Fix Microsoft SQL-fout 18452

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.