Menu

[Fix] Youtube-dl Error MSVCR100.dll niet gevonden in Windows

Youtube-dl is een opdrachtregelprogramma waarmee je video's van YouTube en andere websites kunt downloaden. Op sommige machines ziet u mogelijk de volgende fout bij het uitvoeren van de software:

[Fix] Youtube-dl Error MSVCR100.dll niet gevonden in Windows

Als de VC++ runtime-bibliotheken (met name msvcr100.dll) op de computer ontbreken, treedt de youtube-dl.exe msvcr100.dll-fout op. De VC++ runtime-bibliotheken zijn vereist om het opdrachtregelprogramma youtube-dl.exe uit te voeren.

  • Het runtime-bestand msvcr100.dll is niet opgenomen in de Windows 10 ISO (install. Wim). U vindt het ook niet in de WinBIndex.

Installeer VC++ runtimes van Microsoft

Toen ik dit probleem op een van mijn Windows 10-systemen kreeg, onderzocht ik de map WindowsSystem32 en ontdekte dat het bestand msvcr100.dll er nog steeds was. Later ontdekte ik dat Youtube-dl.exe een 32-bits module is, wat betekent dat het op Windows 64-bits machines de 32-bits (x86) versie van msvcr100.dll in de map WindowsSysWOW64 vereist.

Vervolgens heb ik met behulp van het Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x86)-pakket de VC++ RTL gedownload en geïnstalleerd.

Download MSVCR100.dll

U kunt msvcr100.dll (gezipt) msvcr100.dll ook downloaden van deze website. De versie en hash-informatie voor het DLL-bestand worden hieronder vermeld:

  • Kopieer het voorgaande bestand naar de map WindowsSystem32 als u Windows 32-bit gebruikt. Kopieer het bestand naar de map WindowsSysWOW64 voor Windows 64-bit.

Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via YouTube Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Hoe zich te ontdoen van Samsung Printer Error Code 11-1313?

Go Back

Comment

Blog Search

Comments

There are currently no blog comments.