Menu

Gmail: dit bericht is waarschijnlijk ongevraagde e-mail 550-5.7.1

E-mailservers kunnen moeilijk te beheren zijn, en dit is over het algemeen te wijten aan ernstige anti-spam-inspanningen op de e-mailservers van andere mensen, en niet aan een probleem aan uw kant.

Google lijkt behoorlijk krachtig te zijn in het weigeren van e-mail van servers waarvan ze vermoeden dat ze spammen, en ik neem het ze niet kwalijk - ze hebben veel spam te verwerken.

Vanwege deze strenge anti-spam-inspanningen kunt u echter geen e-mail meer naar de servers van Google verzenden zonder het risico te lopen dat uw server op de zwarte lijst komt te staan. Zelfs geldige e-mail, zoals een abonnement of bevestigingsbrieven voor het aanmaken van een gebruiker, lijkt een risico te zijn, en als je eenmaal bent geblokkeerd, kun je weinig meer doen om jezelf te deblokkeren.

Zowel Gmail-gebruikers als gebruikers van uw e-mailserver kunnen hierdoor ernstige hinder ondervinden.

Mijn eigen e-mailserver is onlangs uitgeschakeld, dus telkens wanneer ik een e-mail naar Gmail probeer te sturen, krijg ik een waardeloze foutmelding die (ten onrechte) beweert dat mijn bericht "ongevraagde e-mail" is:

De oorzaak van het probleem

Een enkele klantwebsite lijkt het probleem te hebben veroorzaakt door bevestigingsmails te sturen voor abonnementen op mailinglijsten. Het aanmeldingsformulier op de website van deze klant lijkt het doelwit te zijn van spammers die zich regelmatig abonneerden op willekeurige e-mailadressen.

Een op Drupal gebaseerde website met een eenvoudsmodule was de problematische site. Simplenews lijkt een fout te hebben doordat het niet controleert of de inzending authentiek is. Het zou op zijn minst moeten voorkomen dat gebruikers zich tweemaal op dezelfde e-mail abonneren totdat ze een bevestiging hebben ontvangen; in plaats daarvan lijkt het erop dat het dezelfde e-mail steeds opnieuw verzendt wanneer iemand deze via het inschrijvingsformulier invoert.

Het is best moeilijk om abonnementsformulieren veilig te bewaren. Mensen kunnen vaak gewoon proxyservers gebruiken om tijdelijke bans te vermijden, zelfs als fail2ban correct is geïnstalleerd, dus dit is absoluut het moeilijkste probleem dat ik heb gezien tijdens mijn persoonlijke SMTP-reis.

Andere e-mailservers worden agressief geblokkeerd door Gmail. Het zou veel redelijker zijn geweest als ze de schuldige een tijdelijk verbod hadden opgelegd; hele servers mogen niet worden verbannen. In mijn geval stuurde de klant service-e-mails vanaf een enkel adres, zoals noreply@example.com, dus het blokkeren van deze afzender was alles wat ze moesten doen.

Hoe het probleem op te lossen?

U zult waarschijnlijk de oorzaak van het probleem moeten aanpakken en afwachten. In mijn geval hoefde ik maar een paar weken te wachten nadat ik het met spam geteisterde abonnementsformulier had gerepareerd en na die tijd kon ik weer e-mail naar Gmail-adressen sturen.

In de tussentijd kunt u sites gebruiken zoals www.senderscore.org, die een gratis rapport biedt in ruil voor aanmelding. Ik vind het een beetje vervelend dat je je moet aanmelden.

Daarnaast is er postmaster.google.com. Het eigenaardige van Google Postmaster is dat wanneer u voor het eerst een account aanmaakt, er geen gegevens beschikbaar zijn; in plaats daarvan wordt u begroet met het bericht:

Ik weet niet zeker wanneer het zal verschijnen, maar ik wacht nog steeds, en het is al vele weken geleden dat ik mijn domeinen heb gevalideerd. Ik weet niet zeker of ik meer tijd wil besteden aan het uitzoeken hoe ik de postmaster.google.com-dingen kan laten werken nu ik het probleem heb opgelost - misschien moet ik gewoon wachten - ik ben niet zeker wat er aan de hand is.

Als u al een TXT-record in uw DNS heeft en een domeinnaam moet bevestigen met Google Postmaster Tools, hoeft u alleen de aangiften te scheiden met een regeleinde:Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Gmail Bellen.

Je bent ook Lees meer:-HANDMATIG OPLOSSEN VAN OUTLOOK GEEFT EEN OFFLINE WERKENDE FOUT WEER

Een frauduleus Gmail-account melden

Onze oorlog tegen ongevraagde commerciële communicatie (UCC), ook wel bekend als spammails, is nog lang niet voorbij. Hoewel e-mailserviceproviders filters hebben om dergelijke e-mails te scheiden, veranderen de spammers of hackers achter hen voortdurend de e-mailadressen van waaruit dergelijke e-mails worden verzonden. Als gevolg hiervan hebben spamfilters moeite om deze berichten te detecteren en naar de spambox of map te verplaatsen.

Phishing-e-mails lijken afkomstig te zijn van een financiële instelling of een andere gerenommeerde organisatie, maar ze bevatten links naar legitiem ogende maar frauduleuze websites die proberen persoonlijke informatie of geld te stelen.

Sommige spammers doen zich zelfs voor als gerenommeerde bedrijven, productfabrikanten of dienstverleners. We hebben onlangs een e-mail ontvangen met een "ernstige waarschuwing" met betrekking tot ons YouTube-account!

Voor dergelijke valse communicatie kunt u afzonderlijke filters instellen in uw e-mailaccounts. Microsoft Outlook en Mozilla Thunderbird hebben bijvoorbeeld beide mogelijkheden om e-mails als spam te markeren.

Bovendien kunt u contact opnemen met Google als u UCC- of spam-e-mails van een Gmail-ID ontvangt. Google zou passende maatregelen nemen op basis van de inhoud van de klacht, inclusief eventuele schendingen van het beleid en de servicevoorwaarden. Zo meldt u een fictief Gmail-account.

1. Ga Naar https://support.google.com/mail/contact/abuse?hl=nl.
 
2. Geef het e-mailadres op waarop u de spammail heeft ontvangen.
 
3. Deel het volledige Gmail-adres van de persoon die u de e-mail heeft gestuurd.

4. Voeg de e-mailheaders van het bericht toe. Klik in Gmail op de pijl-omlaag naast de antwoordknop en selecteer 'Origineel weergeven' om de e-mailheaders te krijgen. Kopieer en plak de tekst in het vak bovenaan de pagina.

A. Outlook: Ga naar Outlook en open het. Open de e-mail waarvan u de kopteksten wilt zien. Selecteer vervolgens Bestand en vervolgens Eigenschappen. In het vak 'Internet headers' verschijnen de headers.

B. Mozilla Thunderbird: Open de e-mail waarvan u de headers wilt zien. Selecteer vervolgens Bekijken en vervolgens Berichtbron. In een nieuw venster verschijnen de koppen.

C. Open de e-mail waarvan u de koppen wilt zien in Apple Mail. Selecteer Bekijken, dan Bericht en tenslotte Alle kopteksten. In het venster onder je inbox verschijnen de koppen.

5. Deel de originele onderwerpregel van het dubieuze bericht.
 
6. Deel de inhoud van het twijfelachtige bericht (plak de hele tekst van het bericht in de daarvoor bestemde ruimte op de bovenstaande link).
 
7. U kunt ook andere aanvullende informatie in het tekstvak delen.
 
8. Selecteer ja, als de e-mail die u heeft ontvangen, afkomstig lijkt te zijn van iemand die zich voordoet als Google.
 
9. Dien UW Klacht in.

Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Gmail Bellen.

Je bent ook Lees meer:-BEWERK UW INSTAGRAM-POST NIETS

Eenvoudige manier om Android Gmail-berichten te verwijderen

In dit technologische tijdperk geven steeds meer gebruikers er de voorkeur aan om allerlei soorten e-mailprogramma's te gebruiken, waarbij Gmail de meest positieve feedback krijgt. Ondanks de verschillende handige functies van de app, worden de meeste gebruikers toch overspoeld met berichten en spam-e-mails. Als gevolg hiervan heb je alle reden om ongewenste sms-berichten van je Android-apparaten te verwijderen.

Dus, hoe kun je Gmail-mails wissen van een Android-telefoon waarmee je ook e-mailadressen van andere services kunt registreren? De Gmail-app kan je immers al dan niet automatisch toestaan om berichten weg te vegen. Mogelijk kunt u de Gmail-berichten behouden in plaats van ze te verwijderen. Breng vervolgens, zoals hieronder wordt voorgesteld, enkele aanpassingen aan in uw Gmail-app.

Gebruikershandleiding: Gmail-berichten van Android verwijderen

 1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon.
 2. Selecteer het tabblad Instellingen in het meest linkse menu.
 3. Ga naar Algemene instellingen om het proces te voltooien.
 4. Selecteer 'Veegacties' in het vervolgkeuzemenu.
 5. Nadat je veegacties hebt ingeschakeld, kun je specificeren wat Gmail moet doen met e-mails waarover je veegt. Dat wil zeggen, je hebt twee alternatieven wanneer je over berichten veegt: Bereiken of Verwijderen.
 6. Ga ten slotte naar uw Gmail-inbox en wis indien nodig Gmail-berichten van uw Android-smartphone.

Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Gmail Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Synchronisatiefouten herstellen met de Gmail Android-app

Snelle oplossing: afbeeldingen worden niet weergegeven in Gmail?

Wilt u weten hoe u het probleem kunt oplossen dat de foto's van uw campagnes niet worden weergegeven in Gmail? Jij wel natuurlijk. We hebben een paar telefoontjes gekregen over dit probleem en we willen de informatie over een gemakkelijke remedie verspreiden.

Gmail heeft onlangs wijzigingen aangebracht in de webmailomgeving die van invloed zijn op hoe foto's in de meeste webbrowsers worden weergegeven. Deze problemen met het weergeven van afbeeldingen kunnen worden opgelost met een paar eenvoudige aanpassingen aan uw HTML-code. Als de vermelding van HTML-code u nerveus maakt, wees dan niet. Zolang u weet waar u de wijzigingen moet aanbrengen, is dit een vrij eenvoudige reparatie.

Eerst en vooral, welke aanpassingen heeft Gmail gemaakt waardoor dit probleem is ontstaan? Gmail voegt nu een paar pixels horizontale witruimte in wanneer een bepaalde stijlreferentie is weggelaten sinds hun recente webmailupdate. Dit is vooral duidelijk wanneer foto's verticaal worden gestapeld of wanneer ze worden weergegeven tegen een niet-witte achtergrond.

Het enige dat u hoeft te doen om het op te lossen, is een in-line stijlreferentie toevoegen om te bepalen hoe de afbeelding wordt weergegeven. Gmail ondersteunt geen trapsgewijze stijlen waarnaar wordt verwezen in de head- of stijltags boven aan de HTML, dus het moet in-line zijn.

Weet je niet zeker wat dat betekent? Maak je geen zorgen, hier is een voorbeeld met de vetgedrukte toevoeging van stijl:

Img src=img src=img src=img src=im

height="400" width="400" http://www.yoururl.com/images/image.jpg

Correcte code: img src="http://www.yoururl.com/images/image.jpg" height="400" width="400" img src="http://www.yoururl.com/images/image .jpg" height="400" width="400" style="display:block"

Als je je afvraagt, hoeft dit stijlelement niet aan het einde van de Img src-tag te staan, zoals in het voorbeeld; het kan in plaats daarvan overal in de Img src-tag gaan.

Van Firefox, IE 8, Chrome, Safari en veel mobiele apparaten is bekend dat ze dit weergaveprobleem hebben met foto's die niet worden weergegeven in Gmail.

Omdat Windows Live-webmail deze witruimte aan afbeeldingen toevoegt als u deze niet declareert, is het toevoegen van de weergave: blokstijl aan afbeeldingen al een best practice die u zou moeten volgen. Omdat Gmail geen trapsgewijze stijlbladen ondersteunt, moet er in-line naar deze stijl (samen met alle andere stijlreferenties) worden verwezen, zoals in het bovenstaande voorbeeld.

We hopen dat dit alle problemen oplost die u ondervindt met afbeeldingen die niet worden weergegeven in Gmail voor uw online campagne. Het kan heel vervelend zijn om te ontdekken dat uw mooie campagne niet werkt in een bepaalde browser. Daarom moet je altijd testen, testen, testen en natuurlijk snelle wijzigingen aanbrengen, zoals de code die vandaag wordt geleverd.

Heb je een andere vraag over je online campagne? U kunt antwoorden op honderden SimplyCast-gerelateerde vragen vinden in onze online FAQ.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Gmail Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Facebook Lite

Hoe de YouTube Black Screen-fout op te lossen? [Telefoon- en pc-gids]

YouTube is een van de beste en vroegste websites op internet. Je kunt video's uit een enorme bibliotheek bekijken en je eigen video's maken en publiceren. Bovendien is het voor veel videomakers de belangrijkste bron van inkomsten geworden sinds het geld werd verdiend. Het veranderde fundamenteel de manier waarop contentontwikkeling en marketing op internet werden uitgevoerd. De meesten van jullie kennen deze site waarschijnlijk en gebruiken hem regelmatig. Daardoor heb je er ongetwijfeld veel tijd in gestoken.

Dus als je zoveel tijd op YouTube hebt doorgebracht, heb je waarschijnlijk de fout op het zwarte scherm gezien. Wanneer u een video probeert te openen, krijgt u een zwart scherm, wat voor zich spreekt. Je merkt er niet zo veel van als je een goede netwerkverbinding hebt van plekken als Optimum internetabonnementen. Er zijn echter nog andere oorzaken voor dit probleem die u moet aanpakken.

Identificeer de oorsprong

Eerst en vooral moet u de oorzaak van uw zwarte schermfout bepalen. Er zijn drie mogelijke oorzaken voor een leeg scherm wanneer je YouTube-video niet goed wordt afgespeeld. Het goede nieuws is dat de meeste van deze problemen eenvoudig op te lossen zijn en geen technologische kennis vereisen. Als u deze fout ziet, moet u daarom onderzoeken wat er aan de hand is om de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Netwerk of ISP

Lage verbindingssnelheden of onderbrekingen kunnen het moeilijk maken voor je YouTube-video's om correct af te spelen. Als dat het geval is, zal elke video die u probeert af te spelen, resulteren in een leeg scherm. Verder kan het zijn dat de website of app helemaal niet wil laden.

Als de hele website of app niet werkt en er geen video's worden geladen, is dit hoogstwaarschijnlijk een netwerk- of ISP-probleem. Dit kan zo simpel zijn als traag internet of een zwak signaal, of het kan een complete storing zijn aan de kant van de provider. In het laatste geval moet u dit nogmaals navragen bij uw provider.

Browser

Het kan zijn dat uw browser verouderd is, of dat uw cache gewoon te vol is. Het kan zelfs beschadigd zijn en in sommige gevallen geheugenproblemen hebben. Als je wilt weten of je browser het probleem is, kun je YouTube-video's bekijken op andere apparaten of op hetzelfde apparaat met een andere browser. Als de films daar goed worden afgespeeld, ligt het probleem bij uw browser.

Meestal zijn de oplossingen voor uw browserproblemen eenvoudig. Als het echter beschadigd is, moet u belangrijkere acties ondernemen om uw privacy te beschermen.

Advertentie blokeerder

Als je een adblocker hebt ingeschakeld, kun je problemen ondervinden bij het starten van je YouTube-video's. Dit komt omdat YouTube-video's normaal gesproken een of twee advertenties aan het begin hebben en als ze verboden zijn, kunnen ze leiden tot een probleem met een zwart scherm. Wanneer de timer van de advertentie afloopt, keert het scherm terug naar normaal.

De eenvoudigste manier om te bepalen of uw zwarte scherm wordt veroorzaakt door een adblocker-probleem, is door een minuut of twee niets te doen. Als je video na enige tijd normaal wordt afgespeeld, weet je dat je adblocker de schuldige was.

Het probleem oplossen

Er zijn verschillende opties om de YouTube-fout op het zwarte scherm op te lossen. Het is veel gemakkelijker om een remedie te vinden als je de oorzaak van de fout hebt gevonden. Werk je een weg door ze heen en zorg ervoor dat je controleert of de ene oplossing werkte voordat je doorgaat naar de volgende.

Oplossing voor netwerkprobleem

Als je netwerkproblemen hebt, is het opnieuw opstarten van je router de gemakkelijkste oplossing. Als het niet werkt, zet u uw modem en router uit en weer aan. Dit houdt in dat u ze een tijdje loskoppelt voordat u ze opnieuw aansluit. Maar controleer eerst of uw coaxiale lijnen correct zijn aangesloten. Onderzoek al deze opties en neem contact op met de serviceprovider als geen van deze werkt.

Oplossing voor browserprobleem

Werk eenvoudig bij naar de meest recente versie van uw browser en verwijder eventuele caches. Dit zou je YouTube-problemen moeten oplossen. Als je nog steeds een oude browser gebruikt, koop dan een nieuwe, zoals Chrome, en vervang deze. Bovendien is er in de geavanceerde cookie-instellingen een gedeelte waar u YouTube-cookies kunt wissen. Elk van deze opties zou de problemen van uw browser moeten oplossen.

Oplossing voor probleem met advertentieblokkering

Schakel in dit geval eenvoudig uw adblocker op YouTube uit om de fout op het zwarte scherm te elimineren. Je kunt ook een prijs betalen om te upgraden naar de advertentievrije versie van YouTube, waarmee je toegang krijgt tot extra materiaal en functies. Aan de andere kant zou het uitschakelen van de blokkering uw problemen meteen moeten verhelpen.

Samenvattend: hoewel YouTube-fouten op het zwarte scherm erger kunnen zijn, zijn ze eenvoudig op te lossen. Het enige dat u nu hoeft te doen, is uitzoeken wat er mis is en een aantal verschillende oplossingen proberen.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via YouTube Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Hoe SSL-certificaatfout op Facebook op te lossen

YouTube Nation: ontdek elke dag iets geweldigs

Een van onze favoriete dingen over YouTube is dat "Oh Man!" moment waarop je dat fantastische nieuwe kanaal tegenkomt waar je nog nooit van hebt gehoord of die geweldige video van de andere kant van de planeet waarvan je weet dat er de volgende dag over zal worden gesproken.

Er is nu een nieuwe methode om met al die video's, mensen en verhalen te communiceren. YouTube Nation, een nieuwe dagelijkse webshow van DreamWorks Animation, ging vandaag in première, met elke dag om 18.00 uur nieuwe afleveringen. PT/ 21.00 uur ET. De show wordt gehost door Jacob Soboroff en geproduceerd door een groep makers, producenten en videonerds die niet kunnen wachten om al die geweldige dingen met je te delen.

YouTube Nation is een kanaal dat is bedoeld om je regelmatig kennis te laten maken met nieuwe videomakers en kanalen via video's en afspeellijsten. We hebben ook jouw hulp nodig! Jacob en het team willen graag weten wat je favoriete video's, topkeuzes en suggesties zijn voor wat ze kunnen opnemen; vertel ons waar je nu van houdt.

We komen naar YouTube om te lachen, te leren en geïnspireerd te raken, om te zien wat er nieuw is en om meer te weten te komen over wat we al weten dat we leuk vinden. Elke dag creëren en delen mensen zoveel ongelooflijke dingen dat we er versteld van staan. Het doel van YouTube Nation is om die sensatie met jullie allemaal te delen.

Ik hoop dat je langskomt en je aanmeldt!Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via YouTube Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Veelvoorkomende Samsung-printerfouten oplossen

[Fix] Youtube-dl Error MSVCR100.dll niet gevonden in Windows

Youtube-dl is een opdrachtregelprogramma waarmee je video's van YouTube en andere websites kunt downloaden. Op sommige machines ziet u mogelijk de volgende fout bij het uitvoeren van de software:

[Fix] Youtube-dl Error MSVCR100.dll niet gevonden in Windows

Als de VC++ runtime-bibliotheken (met name msvcr100.dll) op de computer ontbreken, treedt de youtube-dl.exe msvcr100.dll-fout op. De VC++ runtime-bibliotheken zijn vereist om het opdrachtregelprogramma youtube-dl.exe uit te voeren.

 • Het runtime-bestand msvcr100.dll is niet opgenomen in de Windows 10 ISO (install. Wim). U vindt het ook niet in de WinBIndex.

Installeer VC++ runtimes van Microsoft

Toen ik dit probleem op een van mijn Windows 10-systemen kreeg, onderzocht ik de map WindowsSystem32 en ontdekte dat het bestand msvcr100.dll er nog steeds was. Later ontdekte ik dat Youtube-dl.exe een 32-bits module is, wat betekent dat het op Windows 64-bits machines de 32-bits (x86) versie van msvcr100.dll in de map WindowsSysWOW64 vereist.

Vervolgens heb ik met behulp van het Microsoft Visual C++ 2010 SP1 Redistributable Package (x86)-pakket de VC++ RTL gedownload en geïnstalleerd.

Download MSVCR100.dll

U kunt msvcr100.dll (gezipt) msvcr100.dll ook downloaden van deze website. De versie en hash-informatie voor het DLL-bestand worden hieronder vermeld:

 • Kopieer het voorgaande bestand naar de map WindowsSystem32 als u Windows 32-bit gebruikt. Kopieer het bestand naar de map WindowsSysWOW64 voor Windows 64-bit.

Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via YouTube Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Hoe zich te ontdoen van Samsung Printer Error Code 11-1313?

[Update: officiƫle oplossing] PlayStation 4 (PS4) YouTube-aanmeldingsfout maakt gebruikers lastig

Origineel verhaal (vanaf 29 mei) volgt:

De YouTube-app op de PlayStation 4 (PS4) zorgt voor problemen bij een aantal PlayStation 4 (PS4)-gebruikers. Het programma, zo blijkt, logt mensen onmiddellijk uit en weigert ze weer binnen te laten. In plaats daarvan wordt een foutcode geretourneerd door het programma.

Er zijn meerdere rapporten opgedoken op verschillende locaties, inclusief maar niet beperkt tot Google-ondersteuningsforums en Reddit. Wanneer gebruikers proberen in te loggen op de app op hun PS4, zien ze de foutcode NP-37602-8, volgens degenen die zijn getroffen.

Niemand weet waar deze code over gaat op het moment van schrijven. Noch Google/YouTube, noch de PlayStation 4-ontwikkelaars hebben gereageerd.

Volgens de rapporten is het PS4 YouTube-probleem pas een paar uur, zo niet een dag aanwezig. Er stromen nog steeds meer rapporten binnen op Reddit en andere platforms, wat aangeeft dat het probleem wijdverbreid is.

Maar wat veroorzaakte het probleem in de eerste plaats? Hoe het tot nu toe allemaal begon, is niet duidelijk. Zelfs een vluchtige zoekopdracht op de officiële PlayStation-ondersteuningspagina, die oplossingen biedt voor technische problemen, levert geen positieve overeenkomsten op voor dit irritante PS4 YouTube-aanmeldingsfoutnummer.

In plaats daarvan wordt het bericht "We konden geen overeenkomende fout ontdekken" weergegeven wanneer u naar de foutcode zoekt. Controleer het nogmaals en probeer het opnieuw.”

Het meest irritante aspect van deze fout is dat het voorkomt dat PS4-bezitters de YouTube-app opnieuw openen. Het probleem lijkt zich te beperken tot PlayStation 4-gameconsoles.

Zoals eerder gezegd is er nog geen formele uitspraak gedaan over de situatie, mogelijk omdat deze nieuw is. Hopelijk zal deze berichtgeving helpen om het voor de ogen van de juiste mensen te krijgen, en zal er vroeg of laat een remedie klaar zijn.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via YouTube Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Fix Microsoft SQL-fout 18452

Gmail 69585 bounces en wat ze betekenen

Heb je ooit een bounce ontvangen na het verzenden van een e-mail met een 69585 bounce-code die een URL van Gmail vermeldt? In het bijzonder een bounce-bericht dat luidt:

Het bericht dat je naar john@smith.com hebt gestuurd, is afgewezen. Zie de technische details hieronder voor meer informatie. KRIJG MEER INFORMATIE

De reactie was als volgt:

Het bericht is afgewezen. Ga voor meer informatie naar https://support.google.com/mail/answer/69585.

Gmail biedt een irrelevante URL

Je zult zien dat de Gmail-URL voor aanvullende informatie over de 69585-bounce een URL is die geen informatie bevat over de 69585-fout:

https://support.google.com/mail/answer/6596?visit id=1-636469950368928843-4158290028&rd=1

Het verklaart niets over de 69585 bounce. Dus, wat is werkelijk de situatie?

We weten niet zeker waarom Google de uitlegpagina voor de bouncecode 69585 heeft verwijderd, maar het impliceerde dat de e-mail werd geblokkeerd op weg naar buiten het Google-netwerk. De e-mail heeft nooit de server bereikt die is gekoppeld aan het opgegeven e-mailadres. In tegenstelling tot de meeste bounces, die worden geblokkeerd door de ontvanger, is een 69585 bounce een preventieve blokkering van Google omdat Google van mening is dat de e-mail die u probeert te verzenden spam is.

Onze bevindingen van de 69585-fout

Volgens onze gegevens is de meest voorkomende reden voor een 69585-bounce dat de e-mail een URL bevat die is geïdentificeerd door het Google Safe Browsing-programma of door Gmail. Het is mogelijk dat een URL is gemeld door Gmail maar toch in orde lijkt te zijn in een Safe Browsing-controle.

De op één na meest voorkomende reden is dat Google met veel vertrouwen heeft besloten dat de e-mail spam is op basis van de tekstinhoud. Dit geldt zelfs als er geen URL's in de e-mail staan.

Deze informatie is gebaseerd op de bevindingen van onze systeembeheerders. De beste uitleg vonden we hier rechtstreeks van Google:

Het volgende is het relevante deel van de toelichting:

Voor alle duidelijkheid: het probleem dat in deze thread wordt benadrukt, doet zich voor wanneer @gmail.com-gebruikers proberen een e-mail te sturen naar een groot aantal ontvangers (in sommige situaties een groot aantal ontvangers) en hun uitgaande bericht wordt door ons systeem geblokkeerd en nooit afgeleverd. Gebruik het zoekvak bovenaan om een relevantere thread te vinden als u bij deze thread bent beland en dit niet uw probleem is.

Dat gezegd hebbende, zal dit gedrag in sommige gevallen nog steeds voorkomen. De gratis versie van Gmail was nooit bedoeld om zakelijk te worden gebruikt of om regelmatig e-mails naar grote groepen mensen te sturen. Als u dit probeert te bereiken, raden we Google Groups of Google Apps for Work aan (als u een bedrijf bent). Met Google Discussiegroepen kunnen ontvangers zich aanmelden, zodat u geen spam verzendt, en Google Apps for Work helpt u professioneler en betrouwbaarder in contact te komen met uw klanten.

Realtime 69585-gegevens in GMass

Hier is een live datafeed van hoeveel 69585 bounces GMass de laatste tijd heeft gemaakt tijdens het verzenden van e-mails via de Gmail- en Google Workspace-accounts van klanten, gewoon voor de lol. GMass verzendt elke dag ongeveer 5 miljoen e-mails voor ongeveer 10.000 gebruikers per dag.

cURL-fout 28: na 5000 milliseconden is er een time-out opgetreden voor de bewerking en zijn er 0 bytes ontvangen.

Wat moet je doen als je een mail merge verstuurt en je krijgt 69585 bounces?

 1. Isoleer het inhoudsprobleem dat de 69585-fout veroorzaakt. Wijzig de tekst van uw e-mail en stuur deze naar een van uw ontvangers om te zien of u dezelfde bounce krijgt. Als je dat niet doet, ben je waarschijnlijk op het antwoord gestuit.
 2. Deze bounces worden door GMass geclassificeerd als "blocks", zodat u met slechts een paar klikken een follow-up naar ze allemaal kunt sturen. U hoeft niet alle 69585 bounces handmatig te doorlopen om erachter te komen wie uw e-mail heeft gekregen en wie niet.
 3. Uw Gmail-account verbinden met een e-mailverzendservice van derden, zoals Sendgrid of JangoSMTP, is een andere manier om de beperkingen van Gmail te omzeilen. Als u dit doet, kunt u bijna oneindig veel e-mails verzenden zonder bang te hoeven zijn een 69585-bounce of een over-limit bounce te ontvangen.

Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Gmail Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Fix Microsoft Access Database Error 2950 met 3 eenvoudige methoden

Gmail: wees voorzichtig met dit bericht

Gmail kan je af en toe waarschuwen dat je voorzichtig moet zijn met een bepaald bericht. Het kan uw ontvangers ook voorzichtiger maken met de e-mails die u hen hebt verzonden. Laten we proberen uit te zoeken waarom Gmail gebruikers waarschuwt om bepaalde e-mails niet te openen.

De belangrijkste reden waarom Gmail deze waarschuwing weergeeft, is dat het niet kon verifiëren dat de problematische e-mail is verzonden vanaf het e-mailadres van de afzender.

E-mailadressen van G-Suite-accounts kunnen daarentegen als verdacht worden gemarkeerd. Het kan verwarrend zijn wanneer Gmail een ander Gmail-account markeert dat deel uitmaakt van het Google-ecosysteem. Om erachter te komen waarom je meteen naar de tweede en derde oplossing moet gaan.

Hoe kom ik af van 'Wees voorzichtig met dit bericht' in Gmail?

Voeg de afzender toe aan Contacten

Als u zeker weet dat de afzender betrouwbaar is, voegt u deze toe aan uw lijst met contactpersonen. Je vertelt Gmail dat je de afzender op deze manier vertrouwt. De beveiligingsalgoritmen van Gmail zullen hopelijk in de toekomst geen vergelijkbare meldingen meer weergeven.

U kunt ook op de optie 'Ziet er veilig' klikken als de waarschuwing er een heeft. Gmail evalueert de e-mails die u ontvangt met behulp van een reeks filters. Wanneer je een afzender markeert als veilig, vertel je Gmail in feite dat de afzender betrouwbaar is.

Controleer uw domein SPF-recordinstellingen

Controleer de instellingen van de SPF-record van het domein om te zien of de e-mailserver is toegestaan. SPF staat voor Sender Policy Framework, mocht je het vergeten zijn. Gmail gebruikt dit e-mailverificatiemechanisme om pogingen om afzenderadressen te vervalsen te detecteren.

Gmail waarschuwt u voorzichtig te zijn als de afzender e-mailsoftware van derden gebruikt om berichten te verzenden via een SMTP-server die niet is goedgekeurd in de SPF-record van het domein.

Dit komt vaak voor wanneer Gmail-gebruikers een e-mailsoftwareoplossing gebruiken om toegang te krijgen tot hun accounts. In plaats van de Gmail-server te gebruiken, gebruikt dat programma de server van zijn ISP om de berichten te verzenden. Het probleem is dat de server van uw ISP geen specifiek SPF-record heeft waarmee deze namens gmail.com e-mails kan verzenden. Daardoor lijkt de communicatie verdacht.

Er zijn twee mogelijkheden om dit probleem op te lossen:

 • Berichten verzenden met een browser die is aangemeld bij mail.google.com.
 • Wijzig de instellingen van uw e-mailsoftware om smtp.gmail.com te gebruiken voor verzending. Zie E-mails verzenden vanaf een ander adres of alias voor aanvullende informatie over het gebruik van de SMTP-servers van Google.

Ga voor meer informatie naar Google Support en zoek Zorg voor e-mailbezorging en vermijd spoofing.

Uw domein verifiëren via DKIM

Als je een aangepast domein gebruikt, probeer dan ook DKIM te gebruiken om het te verifiëren. Dit zou hopelijk moeten voorkomen dat de melding verschijnt.

DomainKeys Identified Mail (DKIM) is een acroniem voor DomainKeys Identified Mail. Deze e-mailbeveiligingstechniek zorgt ervoor dat er niet met berichten wordt geknoeid of dat ze worden gewijzigd tijdens het transport van de server van de afzender naar de server van de ontvanger.

Stel DKIM in om e-mailspoofing te voorkomen op Google Support voor meer informatie.

Maak een filter voor die afzender

U kunt een speciaal filter instellen om de waarschuwing uit toekomstige berichten te verwijderen als u de afzender kent en vertrouwt.

 1. Open Gmail en klik op de aanstootgevende e-mail.
 2. Om het menu te openen, klikt u op de drie stippen en kiest u een filterbericht zoals dit.
 3. Selecteer Filter maken in het vervolgkeuzemenu.
 4. Vink Nooit aan of maak een aparte categorie voor vergelijkbare e-mails.

Koppelingen uit handtekening verwijderen

Verwijder alle links uit uw e-mailhandtekening en kijk of het probleem verdwijnt. Links in het handtekeningblok kunnen worden gelabeld als spam, als herinnering.Als er een probleem is, neem dan contact met mij op via Gmail Bellen.

Je bent ook Lees meer:-Leer hoe u de Netflix-sitefout kunt verslaan

View older posts »

Search

Comments

There are currently no blog comments.