Menu

Herstel Outlook-fout 0x8de00005 onmiddellijk met geweldige tips en trucs

De Outlook-fout 0x8de00005 geeft over het algemeen aan dat een oude technische fout niet is opgelost. Deze fout is ook bekend als de Live Mail-fout 3219. Als deze fout is opgetreden in Outlook, kunt u geen e-mails en bijlagen over uw werk naar een ander verzenden. Bovendien blokkeert deze fout ook de inbox, wat betekent dat u geen e-mails in uw account kunt ontvangen. Daarom moet dit defect snel worden verholpen. Bekijk daarom dit artikel om de snelle en gemakkelijke hacks te kennen waarmee u het probleem op zijn vroegst kunt oplossen.

Waarom Outlook Server 3219 optreedt

De Outlook-serverfout 3219 kan om verschillende redenen worden veroorzaakt. U moet de redenen achter de fout kennen en vervolgens kunt u doorgaan naar het gedeelte met oplossingen. Bekijk enkele veelvoorkomende oorzaken om de fout op een betere manier op te lossen.


Soms kan een probleem met het Outlook-account een reden zijn voor de foutcode. In dergelijke gevallen kan het verwijderen van het account en het aanmaken van een nieuw account helpen bij het oplossen van het probleem.

Een probleem met Outlook-cookies kan ook een reden zijn voor deze foutcode.


Hoe Outlook-fout 0x8de00005 snel te herstellen?

Als u een probleem met Outlook ondervindt, moet u dit op zijn vroegst oplossen om ervoor te zorgen dat uw werk niet gedurende lange tijd wordt onderbroken. Bekijk daarom de onderstaande stappen om de fout zelf op te lossen.

 1. Vink de optie "Handmatig serverinstellingen configureren" aan om de instellingen zelf te configureren.
 2. Selecteer in het gedeelte "Inkomende serverinformatie" de optie "IMAP" als het servertype.
 3. In het veld Serveradres typt u "outlook.office365.com" en typt u 993 in het poortslot.
 4. Vink ook de optie "Vereist een beveiligde SSL-verbinding" aan.
 5. Nu moet u bij “Uitgaande serverinformatie” “smtp-mail.outlook.com” typen in het serveradresveld en in het poortveld 587 typen.
 6. Vink de opties "Vereist een beveiligde verbinding SSL" en "Verificatie vereist" aan.
 7. Klik ten slotte op de knop Volgende om de configuratieprocedure te voltooien. U zult zien dat er een nieuw account aanwezig is aan de linkerkant van de Microsoft Outlook-vensters.

Hiermee wordt de Outlook-fout 0x8de00005 volledig opgelost. Zorg ervoor dat u Outlook opnieuw uitvoert nadat u de algemene procedure hebt uitgevoerd om te zien of het probleem zich blijft voordoen of niet. Als er nog meer problemen zijn met Outlook, is het beter om te kiezen voor de hulp van een technicus om het probleem op te lossen.Neem bij problemen contact op met het van Outlook Telefoonnummer. Komt u uit belgië, neem dan contact op met de Outlook Klantenservice.

U wordt ook meer gelezen:-Oplossingen om Asus-foutcode 0xc00000e9 op te lossen

 

 

One-stop-oplossingen om Microsoft Office-foutcode 1058-4 op te lossen

Microsoft Office is zonder twijfel de meest bekende kantoorsuite ter wereld. Het biedt exclusieve en handige services aan hun klanten en biedt mailingservices om het werk met Excel-sheets te verbeteren. Microsoft omvat alle aspecten van uw efficiëntie. Samen met de specificaties is Microsoft Office onderhevig aan veel technische storingen. Microsoft Office-foutcode 1058-4 is een van de meest voorkomende fouten waarmee gebruikers tegenwoordig worden geconfronteerd.

Het probleem doet zich voornamelijk voor wanneer Microsoft Office 365 probeert software bij te werken of te installeren. In dit geval kunt u uw Microsoft-kantoor niet soepel openen. Soms mislukt het upgraden van de installatie. Het is erg vervelend voor de gebruiker en moet zo snel mogelijk problemen oplossen. Volg het artikel en probeer het probleemoplossingsproces uit om uw problemen onmiddellijk op te lossen. Mocht u problemen ondervinden om het probleem zelf op te lossen, maak dan op elk moment gebruik van onmiddellijke ondersteuning.

Indicaties van de foutcode 1058-4

Het probleem met Microsoft Office Error Code 1058-4 treedt waarschijnlijk op met enkele symptomen. Hier hebben we enkele van de tekenen besproken die optreden voordat de fout optreedt:

 • Het installatieproces van Microsoft Office wordt gestopt.
 • Een vervelende foutmelding verschijnt willekeurig op uw computerscherm.
 • De prestaties van uw computersysteem kunnen afnemen als gevolg van de fout.

Oorzaken achter de Microsoft Office-fout 1058-4

Er zijn meerdere redenen achter deze specifieke foutcode. We hebben echter enkele veelvoorkomende oorzaken opgesomd die verantwoordelijk zijn voor het optreden van Microsoft Office-foutcode 1058-4.

Antivirussoftware: de aanwezigheid van een antivirusprogramma van derden kan de belangrijkste oorzaak van de foutcode zijn. Het kan uw installatieprocedure blokkeren vanwege veiligheidsredenen.

Slechte internetverbinding: in het geval dat je een slechte netwerkverbinding hebt, kan dit je installatie stoppen of het gradatieproces verhogen.

Conflict in het systeemregister: vaak kan een enkele sleutelwaarde-corruptie het probleem versterken.

Oplossingen om Microsoft Office 2013-foutcode 1058-4 te repareren

U kunt meerdere probleemoplossingsprocessen zien die al op internet zijn gepubliceerd, maar geen enkele kan uw probleem volledig oplossen. We hebben een team van technische experts met jarenlange ervaring in het oplossen van alle Microsoft Office-problemen. hun technische experts hebben enkele praktische oplossingen gevonden die uw problemen onmiddellijk kunnen verminderen. Probeer de onderstaande oplossingen uit:

Oplossing-1 Schakel firewall uit

Allereerst moet u naar het Configuratiescherm in het Startmenu gaan. Ga vervolgens naar de systeem- en beveiligingsoptie. Nu moet je door de Windows-firewall navigeren. Klik op de Windows-firewall en schakel deze uit. Probeer daarna opnieuw te upgraden of Microsoft Office en kijk of het probleem aanhoudt of niet. Als u nog steeds Microsoft Office-foutcode 1058-4 tegenkomt, probeer dan het volgende proces.

Oplossing-2 Schakel de antivirussoftware uit

Vaak kan een antivirussysteem ervoor zorgen dat uw systeem geen software installeert of bijwerkt. Als dit uw probleem is, moet u uw bestaande antivirussysteem uitschakelen. Open allereerst het antivirussysteem en ga naar de optie voor realtime bescherming door op Instellingen te klikken. Schakel nu de realtime bescherming uit. Ga vervolgens naar de firewall-instelling en schakel deze uit. Installeer nu het Microsoft Office en bekijk het resultaat.

Mocht u een probleem hebben, neem dan contact met mij op Microsoft Telefoonnummer. Komt u uit België neem dan contact op met Microsoft Klantenservice.

U wordt ook meer gelezen:-Weet hoe u Google Voice voor uw pc kunt gebruiken

 

Weet u wat er past bij de compatibiliteit van Microsoft Office met Windows 10?

Als u zich afvraagt ​​welke versie van MS Office het beste compatibel is met Windows 10, dan helpt dit artikel u op alle mogelijke manieren. Er zijn veel mensen die me hebben gevraagd of de versies van Microsoft Office het beste compatibel zijn met Windows 10, dus hier zul je begrijpen wat de verschillen zijn tussen elk van de versies en welke het beste past bij de software. Laten we dus zonder verdere discussies beginnen met het onderwerp en begrijpen welke Microsoft Office-compatibiliteit met Windows 10.

Microsoft Office 2013 en eerdere versies

Het is belangrijk om te begrijpen of de oudere versies van Microsoft Office-compatibiliteit met Windows 10 bestaan ​​of niet. De oudere versies van Office zijn niet compatibel met het Windows 10-besturingssysteem, maar het kan wel werken als u het in de compatibiliteitsmodus gebruikt. Sommige gebruikers van Office 2013 en 2010 die onlangs een upgrade naar Windows 10 hebben uitgevoerd, hebben een aantal technische problemen. Er zijn enkele kleine probleempjes bij het opstarten en er zijn andere problemen die u meer storen als u de Excel-bestanden of de Word-app niet kunt openen of openen.

Mobiele Microsoft Office-apps

Met Microsoft Office krijgt u de mogelijkheid om het besturingssysteem en de applicaties op verschillende apparaten te gebruiken. De MS-software is ontworpen met aanraakgevoelige apps voor tablets en telefoons die beschikbaar zijn met 1-.1 inch of kleiner. Mobiele apps werken echter op de apparaten, afgezien van mobiele telefoons zoals laptops en desktopcomputers.

De mobiele Office-applicatie bevat Word Mobile, Powerpoint mobile en andere apps voor mobiel, u kunt deze applicaties eenvoudig gratis downloaden van de Windows App Store. U hebt eenvoudig toegang tot de bestanden vanaf verschillende apparaten. De toepassingen hebben echter niet alle functies die op het bureaublad te vinden zijn met de lijst met Office 2016-programma's. De licentieovereenkomsten voor Word Mobile, Excel Mobile en PowerPoint Mobile zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik. Als je ze voor je werk wilt gebruiken, moet je een Office 365-abonnement bij je hebben.

Microsoft Office 2016

Met de productiviteitssuite Microsoft Office 2016 is het beschikbaar voor pc's met toetsenbord en microfoons. De Windows 10-gebruikers kunnen de Office 2016-programma's gebruiken als onderdeel van een Office 365-abonnement dat direct beschikbaar is voor zowel thuis- als zakelijke gebruikers.Het is erg belangrijk om te begrijpen dat Office 365 beschikbaar is voor zowel zakelijke als thuisgebruikers. Bovendien bieden verschillende abonnementen verschillende programma's aan, en daarmee kun je:

 • Installeer alle zeven Office 2016-desktopprogramma's op een of meer programma's en het hangt allemaal af van het plan dat u gebruikt of kiest. Deze programma's hebben alle functies, waaronder Word, Excel, Powerpoint, OneNote en software zoals Access.
 • Installeer de Office Mobile-apps eenvoudig op meer dan één telefoon.
 • Installeer de Office Mobile-apps op meer dan één tablet.

Microsoft Office 365-abonnement

 Het abonnement voor zakelijke gebruikers verschilt veel. Hiermee kunt u Word, Excel, Powerpoint en één notitie via webbrowsers gebruiken. Dus als we het hebben over de compatibiliteit van Microsoft Office met Windows 10, zijn er veel plannen onder Office 365 waarmee u de volledige versie voor het computerprogramma kunt installeren. U kunt ook de Office Mobile-apps op uw telefoons en tabbladen installeren. Onthoud dat wanneer u een Office-abonnement hebt, u de laatste updates over Office-updates kunt krijgen. Het MS Office bezorgt u vooraf een melding over de update-releases. Mocht u geen gebruik willen maken van Office 365 dan kunt u een eenmalige aankoop aanschaffen. Er zijn verschillende edities die de volledige versies van alle zeven programma's bevatten.

In een sluitend standpunt:

Dus als u op zoek bent naar de versies van Microsoft Office-compatibiliteit met Windows 10, dan wordt uit dit artikel duidelijk dat er verschillende versies van Office zijn die compatibel kunnen zijn met Windows 10. Onthoud dat als u niet zeker weet welke versie bij u past, de het beste is dan om naar Office.com/setup te gaan en hulp te krijgen van professionele experts om een ​​verstandige beslissing te nemen.

Veel beantwoorde vragen:

Welk kantoor is het beste voor Windows 10?

De beste kantoorsuite voor Windows 10 is Office 2013, Office 2010, Office 2007 en Office 365. Onthoud dat de oudere versies van Microsoft Office niet compatibel zijn, maar dat ze met de software kunnen werken door een compatibiliteitsmodus te gebruiken. Het is erg belangrijk om te begrijpen dat de voor vest geschikte software van Windows 10 nog steeds Office 365 is, omdat dit de meest bijgewerkte software is die zonder onderbrekingen in het besturingssysteem werkt.

Is Office gratis voor Windows 10?

Microsoft maakt nieuwe, frisse applicaties voor Office die beschikbaar zijn voor Windows 10-gebruikers. Het is een gratis applicatie die vooraf wordt geïnstalleerd op het Windows 10-besturingssysteem en dan is het niet nodig om het Office 365-abonnement aan te schaffen om het te gebruiken. Dus ja, het Office-abonnement is gratis beschikbaar voor Windows 10-besturingssoftware.

Kan ik Office 2007 nog steeds gebruiken met Windows 10?

Helaas wordt MS Office 2007 niet langer ondersteund door MS Office. Als u echter Office 2007 gebruikt op de apparaten die u bezit, zijn er verschillende manieren om uw software dienovereenkomstig te upgraden. Dus als u wilt antwoorden of Office 2007 beschikbaar is op Windows 10 of niet, dan is dit niet mogelijk, noch Office 2007 noch de oudere versies ervan zijn toegankelijk op Windows 10.

Verlies ik Microsoft Office als ik upgrade naar Windows 10?

Nee, u zult Microsoft Office niet verliezen als u upgradet naar Windows 10. Als u echter een upgrade uitvoert van Windows 7 of naar een latere versie, kunt u uw persoonlijke bestanden, toepassing en andere instellingen beschermen. Er is dus hoe dan ook geen verlies van uw gegevens of belangrijke bestanden en mappen.Mocht u een probleem hebben, neem dan contact met mij op Microsoft Telefoonnummer. Komt u uit België neem dan contact op met Microsoft Klantenservice.

je wordt ook meer gelezen:-Ondersteuning voor het oplossen van problemen met Canon-printers

 

Hoe Microsoft Edge uitschakelen? Gemakkelijk op te lossen

Heb je geprobeerd Microsoft Edge uit te schakelen? Maar zo vaak mislukt? Maak je geen zorgen, we zijn hier om je te helpen met dit artikel. Ga er doorheen en heb een duidelijk idee over hoe u Microsoft Edge met succes kunt uitschakelen. Mogelijk vindt u het moeilijk om Microsoft Edge uit te schakelen als u niet technisch onderlegd bent.
 
De browser Microsoft Edge is een ingebed programma van het Windows-besturingssysteem. Je kunt het programma gewoon niet op een willekeurige manier verwijderen. Telkens wanneer u van plan bent Microsoft Edge te verwijderen, kan er hinderlijk een pop-upbericht op uw scherm verschijnen. In feite kunt u de Microsoft Edge-browser uitschakelen. Volg de onderstaande richtlijnen en schakel Microsoft Edge met succes uit.

De doe-het-zelf-hacks die hier worden gegeven, zijn ook nuttig en werkbaar. Maar als u doorgaat met een verkeerde stap, kan dit uw computer beschadigen. Als u geen geavanceerde computerkennis heeft, zoek dan hulp bij de experts.

U kunt eenvoudig contact opnemen met de experts die beschikbaar zijn op de Microsoft Support-portal. De Support-technici zijn slim en hebben een enorme computerkennis en jarenlange ervaring op dit gebied. U kunt gebruik maken van hun service door het telefoonnummer voor technische ondersteuning voor Microsoft te bellen.

Dit is hoe Microsoft Edge kan worden uitgeschakeld

Ik heb het beste uitschakelingsproces in mijn artikel toegevoegd. Probeer het eens en schakel Edge eenvoudig uit.

Proces 1:

 • Klik eerst op het pictogram Deze pc op uw bureaublad.
 • Ga dan naar de lokale schijf (C :)
 • Open nu Windows en vervolgens SystemApps.
 • Markeer vervolgens de map Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 • Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de map Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe en klik op de optie Naam wijzigen.
 • Hernoem het volgens uw keuze.
 • Klik nu op de knop doorgaan.

Daar ga je! Uw Microsoft Edge-browser moet nu zijn uitgeschakeld. Als u op een dag van gedachten verandert en uw Edge terug wilt, geeft u de map opnieuw een naam. Stel de vorige naam in als de mapnaam. U krijgt uw Edge terug.

Hier leest u hoe u Microsoft Edge kunt verwijderen

Wilt u uw Edge Browser volledig verwijderen? Ik kan je er doorheen helpen. Volg mijn complete gids over het verwijderen van Microsoft Edge.

Proces 2:

 • Druk tegelijkertijd op de Windows-logotoets + S-knop op uw toetsenbord.
 • Typ nu Powershell en klik op de optie Windows Powershell.
 • Vervolgens verschijnt er een blauw pop-upvenster op uw scherm.
 • Typ get-appxpackage * edge * in dat venster.
 • Als u zeker weet dat er geen typefout is, drukt u op de Enter-knop en vervolgens op uw toetsenbord.
 • Nu is de gedetailleerde locatie van uw Microsoft Edge zichtbaar op uw scherm.
 • U moet het volgende remove-appx-pakket typen in het Powershell-venster.
 • Druk vervolgens op de spatiebalk op je toetsenbord.
 • Nu moet je het adres naast het item PackageFullName kopiëren en het plakken na het commando remove-appx package.

 
Alle stappen goed doorlopen? Dan moet uw pc vrij zijn van Microsoft Edge Browser.

Maar er zijn momenten waarop gebruikers melden dat ze na het verwijderen van de Microsoft Edge Browser met verschillende problemen te maken hebben. Wanneer u een toepassing verwijdert, blijven in sommige gevallen nog enkele tijdelijke bestanden op uw computer staan. En dat is de belangrijkste reden achter het probleem waarmee u wordt geconfronteerd.Mocht u een probleem hebben, neem dan contact met mij op Microsoft Telefoonnummer. Komt u uit België neem dan contact op met Microsoft Klantenservice.

U wordt ook meer gelezen:-Hp Bios Update- Doe het nu

 

Eenvoudige stappen om Gmail naar Outlook te importeren

Gmail is een van de meest gebruikte webgebaseerde e-mailclient-services die veel omvat. Het wordt meestal gebruikt voor alle persoonlijke en zakelijke e-maildoeleinden. Aan de andere kant is Outlook een desktopgebaseerde e-mailclient-service. Daarom is het via Outlook mogelijk om een back-up van alle mailbox-items op de lokale opslag op te slaan, zoals harde schijf, SSD, enz. Als u nu uw Gmail-account gebruikt voor professioneel werk en u uw e-mails en andere informatie wilt bewaren in je systeem, dan wil je misschien Gmail importeren in Outlook-account. Als je wilt weten hoe je Gmail naar Outlook converteert, volg dan dit artikel.

 

Hoe Gmail naar Outlook te importeren

 

Volg de gegeven instructies om uw gewenste Gmail-berichten naar uw Outlook-account te importeren.

 

1.Klik eerst op het instellingenpictogram (tandwielpictogram) van uw Outlook-account en open het scroll-downmenu.

2.Klik vervolgens in het vervolgkeuzemenu op de optie Alle Outlook-instellingen weergeven.

3.Er verschijnt onmiddellijk een pop-upvenster op het scherm. Klik in dat venster op het tabblad E-mail synchroniseren.

4.Op dat tabblad krijg je de optie E-mailsynchronisatie.

 

Als je je Outlook-account hebt aangemaakt met behulp van een Gmail-account, volg dan de gegeven stappen om Gmail naar Outlook te importeren.

 

1.Klik op de Gmail-optie in Outlook.

2.Nu verschijnt een promptvenster op het scherm. Typ in dat venster de gewenste naam in dat vak dat aanwezig is onder de optie Weergavenaam.

3.Vervolgens moet u het vak naast 'Verbind uw Google-account' invullen zodat u uw e-mail vanuit Gmail kunt importeren. U kunt ook e-mails verzenden vanuit Outlook met de optie 'Gmail-adres'. Daarna moet u op het vakje naast de optie "Importeren in bestaande map zoals Inbox, Verzonden items en Concepten en een nieuwe map voor aangepaste labels maken" klikken. Zodra u die opties heeft geselecteerd, klikt u op de knop OK

4.Als u nu al bent aangemeld bij uw gewenste Gmail-account, klikt u op de optie Accepteren. Als u echter niet bent aangemeld, log dan in op uw Gmail-account en klik op de optie Accepteren.

 

Als u nu uw Outlook-account heeft ingesteld met behulp van een ander e-mailaccount, klikt u op de optie andere e-mailaccounts. En volg vervolgens de instructies op het scherm om het importproces van Gmail naar Outlook uit te voeren.

 

Zodra dit proces is voltooid, controleert u op alle geïmporteerde Gmail-berichten en -informatie in uw Outlook-account

 

Gevolgtrekking

 

We hopen dat onze oplossingen en suggesties u kunnen helpen bij uw vragen over het converteren van Gmail naar Outlook-account. Voor meer van dergelijke technische inhoud belt u Outlook-telefoonnummer voor onmiddellijke hulp.Outlook Klantenservice bellen, als u uit België komt.

 

U kunt ook lezen:-Hoe Outlook-fout 0x800ccc0e op te lossen?

 

 

 

 

Ondervindt u een probleem met Microsoft Access?

MS Access is ontwikkeld door Microsoft als onderdeel van de MS Access-suite. MS Access is een databasebeheersoftware, het combineert de jet-database-engine en een grafische gebruikersinterface. De software wordt over de hele wereld gebruikt voor zakelijke en professionele doeleinden. Van personeelsdatabase tot voorraadbeheer, alles valt bijna onder MS Access. MS Access is een zeer krachtige software voor gegevensbeheer.

MS Access - Veelvoorkomende problemen

 • Productinstellingen
 • Registratie
 • Update gerelateerd
 • Abonnement

MS Access ontwikkeld door Microsoft wordt op afstand onderhouden via de servers. Bugs en glitches zijn een normaal onderdeel van alle software. Updates kunnen bugs bevatten die van tijd tot tijd problemen kunnen veroorzaken. Hier komen we aan de orde. Neem contact met ons op en krijg MS Access-klantenondersteuning.

MS Access-software kan bugs bevatten en heeft van tijd tot tijd onderhoud nodig. Wereldwijd zijn er miljoenen gebruikers met nog meer problemen. Opgesomd zijn een paar veel voorkomende.

MS Access-instellingen

MS Access heeft veel verschillende versies en edities voor verschillende systemen en specifieke doeleinden en maakt deel uit van MS Office-suite. U moet de juiste versie downloaden en installeren die compatibel is met uw systeem. Als u een beginner bent in het gebruik van computers of snel in de war raakt bij het omgaan met software, zijn wij hier om het u gemakkelijker te maken. Neem bij het opzetten van MS Access contact met ons op voor totaaloplossingen.

Registratie / Inloggen

MS Access maakt een back-up van uw documenten van databases en beheer (indien toestemming verleend door de gebruiker) rechtstreeks naar de cloudopslagservice van Microsoft. U hebt de gebruikersnaam en het unieke wachtwoord nodig die u hebt ingesteld bij het aanmaken van het Microsoft-account. Als u geen toegang kunt krijgen tot uw account of als u problemen ondervindt bij het openen van uw gegevens via de meegeleverde cloudopslag, staan ​​we altijd voor u klaar. Neem gewoon contact met ons op voor hulp bij het oplossen van uw MS Access-gerelateerde problemen. Neem contact op met de speciale MS Access-klantenondersteuning voor directe hulp.

Updates

Staat vanaf de MS Office ‘03-editie in constante communicatie met de server van Microsoft om een ​​uitstekende naadloze ervaring te bieden. MS Access heeft ook updates die het softwarepakket helpen communiceren met de servers. Uw MS Access kan defect raken als de nodige updates niet op tijd worden geïnstalleerd. We zijn er om het u gemakkelijker te maken. Neem contact met ons op voor MS Access-klantenondersteuning om onmiddellijk oplossingen te vinden. We zijn slechts een telefoontje verwijderd met gemakkelijke en snelle oplossingen voor problemen met MS Access.Mocht u een probleem hebben, neem dan contact met mij op Microsoft Telefoonnummer. Komt u uit België neem dan contact op met Microsoft Klantenservice.

U wordt ook meer gelezen:-Gemakkelijke manieren om Outlook Mac Error Code 3253 op tel

Microsoft Office-foutcode 0xC004F074

De belangrijkste oorzaak van Microsoft Office-foutcode 0xC004F074 is te wijten aan gegevensproblemen en de problemen met tijdsynchronisatie. Het is echter te zien dat gebruikers dit probleem melden wanneer de overbelasting van Office Activation Server wordt onderbroken. Hier hebben we de methoden uitgelegd om de foutcode 0xc004f074 van de Microsoft Office-activeringswizard op te lossen met een eenvoudige en juiste handleiding.

Mogelijke oorzaken van deze foutcode

Verschillende gebruikers hebben hun eigen uitleg van de bovenstaande foutcode bedacht en deze zijn als volgt:

 • Er kunnen problemen zijn met de DNS-client.
 • Gebruikers hebben mogelijk geprobeerd toegang te krijgen tot dezelfde server met een andere tijdzone. Hier kunnen ze hun exemplaar van Microsoft Office activeren.

Methoden om Microsoft Office-foutcode 0xc004f074 te repareren

Methode 1: werken met het Microsoft Office 2016 Volume License Pack (16.0.4324.1002)

Om de Microsoft Office-foutcode 0xc004f074 te verwijderen, moet u het nieuwste Microsoft Office 2016 Volume License Pack met versie 16.0.4324.1002 downloaden en installeren. Volg hiervoor onderstaande instructies:

Stap 1: De allereerste stap is om op het pictogram "datum en tijd" te klikken. Dit is een optie die gebruikers op de taakbalk kunnen zien. Nu moet men de knop "Datum- en tijdinstellingen" selecteren.
Stap 2: Als de gebruikers met Windows 10 werken, moeten ze ervoor zorgen dat ze de optie "Tijd automatisch instellen" hebben geselecteerd en deze op "aan" hebben gezet.
Stap 3: Voor andere besturingssystemen kunnen gebruikers klikken op de optie "Internettijd". Nu zal de volgende stap zijn om de knop "Automatisch synchroniseren met internettijdserver" aan te vinken
Stap 4: Selecteer nu de knop "Server" time.windows.com "en tik op de optie" bijwerken ". Kies de knop "OK". Gebruikers hoeven alleen maar op de knop "OK" te klikken
Stap 5: Gebruikers moeten een juiste datum en tijd instellen om Microsoft Office-foutcode 0xc004f074 te herstellen. Maar als het probleem nog steeds niet is opgelost, gaat u verder met de volgende methode.

Methode 2: DNS-host uitschakelen en opnieuw inschakelen

Als de bovenstaande methode de foutcode niet heeft opgelost, past u deze methode toe zoals voorgesteld door MS Office Tech Support-experts.

Stap 1: Het allereerste dat gebruikers moeten doen, is op de “Windows Key” + “R” -knop drukken en vervolgens “regedit” typen. Druk nu op de “Enter” -toets.
Stap 2: U wordt aangeraden om naar de onderstaande registersleutel te navigeren:
"HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows" "NT \ CurrentVersion \ SoftwareProtectionPlatform’
Stap 3: Nu, volgens de instructies van een expert, wordt gebruikers geadviseerd om een ​​nieuwe DWORD-waarde te creëren die algemeen bekend staat als "DisableDnsPublishing". Hier moet men de waarde op 1 zetten.
Stap 4: In deze stap moeten gebruikers de DNS-publicatieoptie uitschakelen.
Stap 5: Eindelijk, gebruik verondersteld om het opnieuw in te schakelen door simpelweg de waarde op 0 in te stellen.

Methode 3: Controleer of er problemen zijn in de tijd en datum van uw systeem

Het is heel goed mogelijk dat de bovenstaande foutcode is veroorzaakt door de gewijzigde instellingen van tijd en datum. Het is heel goed mogelijk dat de tijd en datum van het clientsysteem niet correct zijn gesynchroniseerd met de server. Als gevolg hiervan is de bovenstaande foutcode veroorzaakt tijdens de activering van de MS Office-client.

Er wordt echter opgemerkt dat als de systeemtijd van de gebruiker op de clientcomputer en de systeemtijd op de KMS-host meer dan 4 uur verschilt, deze fout kan optreden. Daarom wordt door de deskundige technici voorgesteld om altijd voor de synchronisatieproblemen met de tijd en datum van het systeem te zorgen. Bovendien moeten gebruikers in dit geval de tijdbron Network Time Protocol (NTP) gebruiken. Ze kunnen ook Active Directory Service configureren om de tijd tussen de client en de serversystemen op het specifieke netwerk te synchroniseren.Mocht u een probleem hebben, neem dan contact met mij op Microsoft Telefoonnummer. Komt u uit België neem dan contact op met Microsoft Klantenservice.

U wordt ook meer gelezen:-Mcafee Total Protection activeren met McAfee MTP Retail-kaar

Hoe u Windows Black Screen of Death-fout kunt oplossen

Hoe u de Windows Black Screen of Death-fout kunt oplossen: Windows is het populairste besturingssysteem op de markt. Zijn gebruiksvriendelijke GUI en constante verbeteringen maken het zo populair bij de gebruikers. Windows-besturingssysteem biedt meestal een zeer goede gebruikerservaring. We moeten echter ook accepteren dat fouten onvermijdelijk zijn. Het maakt niet uit hoe goed iets is, er zullen fouten in opduiken.

In dit artikel zullen we het hebben over zo'n populaire fout, namelijk Windows Black Screen of Death Error. Hierin wordt het laptop- of desktopscherm van een gebruiker helemaal zwart tijdens het opstarten van het systeem. Het systeem loopt vast op dit zwarte scherm en je kunt niets doen. Dit is een van de meest frustrerende fouten waarmee u te maken kunt krijgen bij het gebruik van een Windows-laptop of desktop. Dus we zijn hier om methoden te bieden om Windows Black Screen of Death Error op te lossen.

HOE WINDOWS ZWART SCHERM VAN DEATH ERROR TE HERSTELLEN

Hier zullen we twee methoden bieden om Windows Black Screen of Death Error op te lossen. U kunt voor elke gewenste methode kiezen.

METHODE 1: OPSTART REPARATIE

Volg de onderstaande stappen om Opstartherstel uit te voeren:

 • Start uw systeem opnieuw op en blijf op F8 drukken om de geavanceerde opstartopties te openen.
 • Kies uit de reeks opties die hier wordt gegeven om uw computer te repareren en druk op de Enter-toets.
 • Selecteer uw toetsenbordtype en klik op de knop Volgende.
 • Klik op de optie Opstartherstel.
 • Wacht tot de scan is voltooid.
 • Volg de wizard en klik op Herstellen (indien gevraagd).
 • Probeer nu in te loggen. Als u in staat bent om in te loggen, gefeliciteerd. U hebt de Windows Black Screen of Death-fout met succes opgelost.

METHODE 2: SCHAKEL VIDEOSTUURPROGRAMMA'S UIT

Volg de onderstaande stappen om videostuurprogramma's op uw systeem uit te schakelen:

 • Start uw systeem opnieuw op en blijf op F8 drukken om de geavanceerde opstartopties te openen.
 • Kies uit de reeks opties die hier wordt gegeven Veilige modus en druk op Enter.
 • Zodra de vensters in de veilige modus zijn geladen, drukt u op de Windows + R-toetsen om het venster Uitvoeren te openen.
 • Typ hier devmgmt.msc en druk op de Enter-toets.
 • Klik op het + pictogram naast de optie Beeldschermadapters.
 • Klik met de rechtermuisknop op elke adapter die hier wordt vermeld en klik op de optie Verwijderen.
 • Vink de optie Verwijder de stuurprogramma's voor dit apparaat aan en klik op OK.
 • Start uw systeem opnieuw op en laat het normaal opstarten.
 • Als u normaal kunt opstarten, installeert u de nieuwste versie van beeldschermadapters.

Dit waren dus de twee methoden om Windows Black Screen of Death Error op te lossen. Ik hoop dat je dit artikel over het oplossen van Windows Black Screen of Death Error leuk vond. Neem in geval van problemen of opmerkingen gerust contact met ons op via opmerkingen of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Bedankt.Mocht u een probleem hebben, neem dan contact met mij op Microsoft Telefoonnummer. Komt u uit België neem dan contact op met Microsoft Klantenservice.

U wordt ook meer gelezen:-Hoe te verhelpen dat Google Earth niet wordt geladen in Chrome?

 

Hoe te repareren dat Skype-microfoon niet werkt

Hoe te repareren dat Skype-microfoon niet werkt: Skype is een van de meest vertrouwde en betrouwbare videogesprekken van Microsoft. Het staat er al een hele tijd. Hoewel er een aantal apps voor videogesprekken op de markt zijn gekomen, gebruiken de meeste mensen nog steeds Skype. Dit is het soort marktwaarde dat Skype voor zichzelf heeft opgebouwd.

Skype is een van de meest stabiele applicaties. Net als elke andere app lijdt het echter ook aan enkele storingen. In dit artikel gaan we het hebben over zo'n probleem. Wanneer we Skype proberen te starten en een videogesprek starten, ervaren we vaak dat onze microfoon niet werkt met Skype. Een aantal gebruikers heeft gemeld dat ze geconfronteerd worden met het probleem dat de Skype-microfoon niet werkt. We hebben er dus aan gedacht om enkele methoden aan te bieden om de fout Skype Microfoon werkt niet te verwijderen.

HOE DE SKYPE MICROFOON NIET WERKT

In dit gedeelte geven we enkele methoden om het probleem met de Skype-microfoon werkt niet op te lossen. U kunt voor elke gewenste methode kiezen.

METHODE 1: ZET DE MICROFOON IN VOOR SKYPE

Zorg er allereerst voor dat uw microfoon is ingeschakeld voor Skype. Volg de onderstaande stappen om dit te doen. Let op: deze stappen zijn voor Windows 10.

 • Druk op Windows-toets + I om Windows-instellingen te openen.
 • Klik op de optie Privacy.
 • Klik nu op de optie Microfoon.
 • Controleer rechts of het is ingeschakeld voor Skype. Als het is uitgeschakeld, schakel het dan in.
 • Probeer nu het videogesprek op Skype te houden en controleer of de microfoon nu werkt.

METHODE 2: WIJZIG AUDIO-INSTELLINGEN OP SKYPE

Als u het probleem met Skype-microfoon werkt niet op Skype niet kunt oplossen, probeer dan deze methode te implementeren door de onderstaande stappen te volgen:

 • Log in op Skype.
 • Klik bovenaan op Extra> Opties.
 • Kies Audio-instellingen in het linkerdeelvenster en schakel de optie Microfooninstellingen automatisch aanpassen uit.
 • Klik onderaan op de knop Opslaan
 • Probeer nu het videogesprek op Skype te houden en controleer of de microfoon nu werkt.

METHODE 3: UPGRADE NAAR DE NIEUWSTE VERSIES VAN GELUIDSKAARTDRIVERS

Als geen van de hierboven genoemde methoden het probleem met de Skype-microfoon niet kon oplossen, probeer dan de stuurprogramma's van de geluidskaart te upgraden naar de nieuwste versies. Om het stuurprogramma van uw geluidskaart bij te werken, kunt u het nieuwste downloaden van de website van de fabrikant en op uw computer installeren

Dit waren dus de weinige methoden om te verhelpen dat Skype-microfoon niet werkte. Ik hoop dat je dit artikel over het probleem met Skype-microfoon werkt niet leuk vond. Neem bij problemen of opmerkingen contact op met Microsoft, Microsoft Telefoonnummer.Komt u uit België, neem dan contact op met de Microsoft Klantenservice.

U wordt ook meer gelezen:-Hoe repareer ik Google Chrome die geen wachtwoorden opslaat?

 

Hoe maak je een back-up van Google Foto's?

Google Foto's is een van de best beoordeelde services van Google waarmee gebruikers hun foto's in een cloudvorm kunnen opslaan. Google Foto's is toegankelijk op alle soorten apparaten, waaronder Windows, Android en iOS. Gebruikers kunnen hun foto's opslaan en ook synchroniseren wanneer ze ze op een ander apparaat nodig hebben. Voordat u gaat synchroniseren, is het belangrijk om een ​​back-up te maken van Google Foto's op uw apparaat, zodat u terug kunt komen wanneer u per ongeluk heeft verwijderd.

Volg de eenvoudige stappen om een ​​back-up te maken van de onderstaande foto's van Google:

 1. Controleer de back-upinstellingen

 • Open de Google Foto's-app op uw Android- of iOS-apparaat.
 • Voer uw Google-accountgegevens in om in te loggen.
 • Klik op het menupictogram dat bovenaan aanwezig is.
 • Klik op Instellingen en selecteer vervolgens de optie Back-up en synchronisatie.
 • Zorg er nu voor dat u Back-up en synchronisatie hebt ingeschakeld.

 
2. Zorg ervoor dat er een back-up van Google Foto's is gemaakt

 • Open allereerst de Google Foto's-app op uw smartphone.
 • Log in op uw Google-account.
 • Tik op Foto's.

Nu kunt u zien dat uw foto's bovenaan staan. Zo niet, wacht dan tot ze een back-up hebben gemaakt.

 Weet u hoe u een back-up van uw Google Foto's maakt? Als uw antwoord nee is, moet u daarover een goede kennis hebben. Het proces van Google-back-upfoto's is heel gemakkelijk en eenvoudig. Om deze procedure eenvoudiger te maken, leest u dit artikel zeer zorgvuldig door om meer te weten te komen over de stapsgewijze procedure.Neem bij problemen contact met mij op via Google Contact.Als u uit België komt, neem dan contact op met Google Telefoonnummer.

U wordt ook meer gelezen:-MSN, Hotmail of Outlook gebruiken; een beknopte handleiding

 

View older posts »

Search

Comments

There are currently no blog comments.